Foto: Illustrasjonsfoto | Public domain

En ny video fra Project Veritas viser et intervju med en amerikansk sykepleier som snakker om fraværende rapportering om bivirkningene av den eksperimentelle MRNA-baserte covid-vaksinen.

Sykepleieren sier at hun har sett dusinvis av folk komme inn med alvorlige bivirkninger, bl.a. en 15-åring som fikk blodpropp.

I videoen ser man også et opptak av en lege på sykehus som snakker om bivirkninger som ikke blir rapportert inn – i dette tilfellet en person som fikk skader på hjertet.

Hun sier videre at sykehuset er disincentivert til å skrive rapporter om bivirkninger, og at en kollega som hadde religiøse motforestillinger måtte ta den for å ikke få sparken – hun er nå død.

Se videoen nederst.

Kontroversielle journalister

«Ofre» for Project Veritas påstår av og til at deres klipp er tatt ut av kontekst, og for utenforstående kan det være vanskelig å vite om dette igjen er reelt eller ikke. Videoene har dog ofte avdekket viktige sannheter, og har bl.a. ført til at høytstående personer har blitt presset til å trekke seg fra stillingene sine pga hva Veritas har avslørt.

Ed

I USA tar sykepleierne Nightingale-eden, oppkalt etter pioneren av moderne sykepleie. Denne sier at sykepleierne ikke skal ta eller gi legemidler som de vet er skadelige. Dette har ført til etiske dilemmaer for mange sykepleiere.

ektenyheter