Foto: Illustrasjonsfoto | Public domain

Bannlysingen av høyrevridde har fortsatt med rekordfart den siste uken. Naomi «Anti-Greta» Seibt og libertarianer-politikeren Ron Paul er blant de som plutselig har blitt utestengt, angivelig uten å ha brutt noen regler eller fått advarsler på forhånd.

Twitter-alternativet Parler har også plutselig blitt utestengt av andre tech-giganter de er avhengige av, og tusenvis av kontoer som angivelig skal være QAnon-relaterte har blitt slettet fra Twitter.

Trump selv er også bannlyst på ubestemt tid fra Twitter, Instagram og Facebook, mens tyranner som Ayatolla Khamenei, og det kinesiske kommunistpartiet, fortsatt er aktive og twitrer i høyt tempo. Twitter er også kjent for å ha gitt ISIS-tilhengere en platform. Bl.a. skal en tidligere SV-politiker ha vært med på idèmyldringen om hvordan de skulle henrette en jordansk pilot.

Facebook har nå også annonsert at de vil slette alle innlegg med begrepet «Stop the steal!»:

ektenyheter