Foto: Illustrasjonsfoto (public domain)

I en høring kommer det nå frem at en sikkerhetsvakt var mistenksom overfor Manchester-terroristen, som hadde en bombe i sekken, men lot være å følge det opp i frykt av å bli ansett som rasist. Dermed ble over et dusin jentebarn og voksne myrdet mens de var på konsert.

I tillegg ble mange hundrevis skadet i terrorangrepet.

Dette føyer seg inn i et mønster hvor politisk korrekthet tar liv. Opp til 1 million britiske og indiske jenter har i UK blitt utsatt for seksuelle overgrep og tortur (noen tilfeller endte også med mord), fordi myndighetene ikke blandet seg inn, bl.a. av frykt for å bli ansett som rasister.

I Norge har helsesøstre innrømmet at det er mulige overgrepssaker som de ikke blander seg inn i, bl.a. av frykt for å bli kalt rasister.

I forkant av Sen Bernardino-terrorangrepet, hvor et pakistansk ektepar begikk en skytemassakre på en helseinstitusjon, hadde naboer merket svært mistenkelig aktivitet ved parets hus, men valgte å ti stille i frykt for å bli ansett som rasister.

Kilder: BBC, Human Rights Service, Aftenposten, Daily Mail

ektenyheter