Hjem Ideologi Patriotisme De uskyldiges blod – patriotisk protest i Tyskland

[Video] De uskyldiges blod – patriotisk protest i Tyskland

668

Videoen dreier seg om en fredelig aksjon Generasjon Identitet (GI), Tyskland, utførte nylig. De tok seg opp på taket av bygningen som huser Den Tyske Arbeiderforeningen (DGB), i Stuttgart, og firte ned et stort banner, som grovt oversatt betyr: «Den Tyske Arbeiderforeningen trykket også på avtrekkeren». Denne foreningen kan sammenlignes med L.O. her i Norge.

Selve bakgrunnen for aksjonen skjedde under demonstrasjoner mot tiltakene for å bekjempe Covid-19. Andreas Ziegler, er medlem av en alternativ arbeiderforening som ikke er på venstresiden politisk. Denne foreningen har gjort en rekke undersøkelser rundt samarbeidet mellom de andre arbeiderforeningene og Antifa.

For to uker siden skulle Andreas og et par kamerater gå for å se på en av disse demonstrasjonene. På vei dit ble de angrepet av 40-50 Antifa-tilhengere, som sprayet dem med pepperspray, og gikk løs på dem i tillegg. Andreas ble slått ned, og mens han lå nede, tok en av angriperne frem en gass-pistol, satte munningen mot hodet hans, og trakk av. Han fikk kraniebrudd av trykkbølgen, og ligger foreløpig i kunstig koma, og det er uvisst om han kommer til å overleve — og i hvilken tilstand.

 

Man skulle tro at media, politikere og arbeiderforeningene ville ta tak i dette for å finne ut hva som har hendt. Så langt har det ikke blitt gjort noe som helst, og derfor var målet med Generasjon Identitet sin aksjon å sette fokus på volden fra Antifa, og stillheten som omgir voldsvenstre.

Det som skjer nå minner tyskerne om tilstandene da de venstre-ekstreme Rote Armee Fraktion (RAF) terroriserte landet på 70-tallet, og helt frem til 90-tallet. At media er helt stille om dette, gjør at mange blir sinte. Generasjon Identitet Tyskland sier at DGB og Antifa ofte gjør demonstrasjoner sammen. I desember 2019 hadde de en demonstrasjon sammen hvor mottoet var «Knus de alternative arbeiderforeningene» — og nettopp dét var dette et tragisk godt eksempel på.

 

Reaksjonene på aksjonen var mange. En av de ansatte i bygningen sendte ut melding på Twitter om at: «Generasjon Identitet har tatt over bygningen. Kom!» DGB selv la ut melding om et feigt bakholdsangrep på huset, og at dette vil bli straffeforfulgt. De beskriver Generasjon Identitet som høyreekstreme og farlige.

Om du ønsker å bidra med å bringe Generasjon Identitet til Norge ta gjerne kontakt med bevegelsens representanter i Danmark via en direktemelding på deres Twitter-konto.

ektenyheter