Hjem Ideologi Multikultur Tommie Lindh – Drept av afrikaner da han forsøkte å stoppe voldtekt

Tommie Lindh – Drept av afrikaner da han forsøkte å stoppe voldtekt

2598
Foto: Skjermdump fra Facebook.

Svensk nasjonalist myrdet da han forsøkte å stoppe en tidligere dømt afrikansk seksualforbryter i å voldta en ung svensk kvinne.

Natt til søndag ble studenten Tommie Lindh knivstukket, kun 19 år gammel, i Härnösand. Han døde på sykehuset noen timer senere. Den mistenkte 22-årige gjerningsmannen, Abubaker Mohamad Awad, er pågrepet. Awad er mistenkt for drap, grov voldtekt, voldtekt, grove trusler og grov mishandling i følge svt.se. En ung kvinne, som er en bekjent av den drepte, ble utsatt for både grov voldtekt og «normal voldtekt» på forskjellige tidspunkt. Den mistenkte er tidligere dømt to ganger — blant annet for seksuell trakassering av en svensk mindreårig jente.

Les også: Svensk tenåring skal ha blitt drept for å prøve å stoppe voldtekt

I de tradisjonelle massemedia i Sverige, sies det tradisjonen tro, ingenting om at mannen er fra Sudan, og at han ble svensk statsborger i 2011. Han skal også være mistenkt for mishandling av en tredje person på samme sted. I følge sosiale medier forsøkte, den nå døde 19-åringen, å gå imellom for å stoppe en voldtekt mot kvinnen. Hvor grensen mellom grov voldtekt og normal voldtekt går i Sverige vites ikke.

 

Det finnes også flere fornærmede med lettere skader. De er alle nye offer for et vanvittig multikulturelt eksperiment som for lengst har feilet. Härnösand har store problemer med den svenske masseinnvandringen.

I 1970 var det omtrent 450 voldtekter i Sverige — i 2019 var det ca. 8500.

Pengeinnsamling

Venner av Tommie Lindh har startet en pengeinnsamling på Facebook som uavkortet går til hans søster. Det nasjonalkonservative partiet Alternativ for Sverige (AfS) oppfordrer på sosiale medier folk å donere og partiet har selv donert 1 000 SEK.

Alternativ för Sveriges partiledare Gustav Kasselstrand har varit i kontakt med anhöriga till Tommie Lindh. En av…

Gepostet von Alternativ för Sverige am Mittwoch, 13. Mai 2020

 

ektenyheter