Foto: Faksimile, FB innlegg / Public domain-bilde

I et Facebook-innlegg forteller en britisk jente om den ekstreme torturen og voldtektene hun skal ha blitt utsatt for fra de såkalte «asiatiske» voldtektsgjengene.

Innlegget kan sees her (vi advarer om brutalt innhold, både tekst og bilder).

I og med at dette er saker som MSM i stor grad ignorerer, er det vanskelig å verifisere saken i skrivende stund. Facebook-profilen ser dog svært ekte ut, har nesten 1500 venner, og har vært drevet lenge. Et google-søk på profilens bilder indikerer ikke at de er tatt fra andre steder.

Eufemismer i media

Dette er ett av opp til 1 million ofre for de såkalte «asiatiske» gjengene som har ødelagt og tatt livene til unge jenter (ofte britiske eller indiske) i UK – mens myndighetene har valgt å være passive og la det skje pga politisk korrekthet.

De få gangene dette omtales i media brukes ofte begrepet «grooming»-gjenger. «Groom» er et begrep som også betyr dyrs vask av sin egen kropp, eller øvelse for et høyere formål, f.eks. elever som «groomes» på en god skole for å bli kvalifiserte til en høystatus-jobb. Dette gir begrepet en myk assosiasjon.

Realiteten av «grooming»-gjengene er at jentebarn blir voldtatt, og ofte også brutalt torturert og lemlestet – i noen tilfeller også drept, som f.eks. i denne hendelsen.

Barnevernsbarn ekstra utsatt

Data fra USA viste at 60 % av de amerikanske barna som rømmer hjemmefra og ender opp med å bli ofre for denne type organisert voldtekt er barnevernsbarn.

ektenyheter