Foto: Illustrasjonsfoto (public domain)

I møte med Covid-19 har nå Soros-finansierte tenketanker foreslått å få en slutt på kjernefamilien i samfunnet, og å løslate fanger som «ikke utgjør en stor nok risiko».

Sistnevnte (The Brennan Center for Justice) foreslår også å vente med å putte dømte kriminelle i fengsel, for å hindre spredning av viruset i fengslene.

I New York har barnevoldtektsmenn sluppet ut av fengsel pga lignende Covid-19-tiltak, men bekymringer for slike konsekvenser er ikke å finne i TBCFJs oppfordring.

Open Democracy, som foreslår å disintegrere kjernefamilien som helhet, bruker argumentet om at barna kan oppleve konflikter og vold hjemme, noe også Dagbladet repeterer på høygir om dagen (eksempler her, her og her). [Angivelig skjer slikt bare i hjemmet, og ikke i sosialistiske samfunnsinstitusjoner.]

Om ikke den marxistiske tonen var tydelig nok skriver de senere rett ut:

 “the mystification of the couple-form; the romanticisation of kinship; and the sanitization of the fundamentally unsafe space that is private property.”

Milliardær med tentakler

George Soros bruker sine milliarder på svært mange forskjellige politisk ladde organisasjoner. Et annet eksempel på slike mottakere er Media Matters, som bl.a. følger med på hva høyrevridde mennesker sier på nettet og sprer løgner om dem.

Kilder: Open Democracy, Brennan Center For Justice via Breitbart, Influence Watch

ektenyheter