Foto: Faksimilie, Resett | captioned

Saken om franske Mila, og det perverse ungdomsranet i Sverige, viser begge en rød tråd, nemlig at mange av våre folkevalgte politikere uttrykker sympati for/tar side med overgriperne, fremfor å stå med ofrene, og for ytringsfrihet og andre vestlige rettsstatsprinsipper.

Franske Mila, en lesbisk 16 år gammel sanger, sa at hun hatet islam, etter at en muslim kalte henne en «møkkete lesbe» fordi hun avviste hans seksuelle tilnærminger. Som følge av dette flommet det inn med trusler om at hun skulle voldtas og myrdes. Hun lever nå i skjul, har måttet slutte på skolen, og får ikke kommet inn på andre skoler, siden disse skolene frykter for sin egen sikkerhet.

Reaksjonen til Frankrikes justisminister? «Krenkelse av religion er et angrep på trosfriheten.»

Mila angrer ikke på sine uttalelser, og blir av mange ansett som en moderne Joan D’Arc.

I Sverige så vi nylig et ran hvor overgriperne urinerte offeret i munnen, og filmet dette. Landets innenriks- og strutseminister uttalte:

«Det må jo handle om en manglende foreldrerolle og om normer og moral, verdier som man går over i disse gjengene, og det er veldig alvorlig. Det andre er vel at en del av ungdommene kjenner håpløshet, at de ikke klarte seg på skolen, at de ikke føler at det finnes en plass for dem i samfunnet.»

Kilder: Human Rights Service, Resett

ektenyheter