Hjem Ideologi Patriotisme Selvstendighetspartiet oppfordrer til boikott av SAS

Selvstendighetspartiet oppfordrer til boikott av SAS

141
Foto: Public Domain.

SAS skandalen fortsetter.

Ekte Nyheter har tidligere omtalt de massive negative tilbakemeldingene selskapet har mottatt etter de slapp reklamefilmen “What is truly Scandinavian?”.

Siste nytt er at det nasjonalkonservative sentrumspartiet Selvstendighetspartiet erklærer boikott. Partiet skriver følgende i en pressemelding publisert på sin blogg:

Les også: Selvstendighetspartiets landsmøte: Går i mer sosialkonservativ retning.

Selvstendighetspartiet tilslutter seg opprop som krever at SAS må be om unnskyldning for å ha angrepet skandinavisk identitet, kultur og historie. 

Vi støtter oppropet som er publisert på change.org og krever at Scandinavian Airlines (SAS) umiddelbart ber om unnskyldning for å ha angrepet skandinavisk identitet, kultur og historie.

Den 10. februar 2020 lastet SAS opp en offisiell reklame-video som brukte skuespillere til å sverte og injuriere de nasjonale karakterene til skandinaviske land. 

Til tross for at videoen ble sterkt kritisert av offentligheten og politikere – og tatt ned to ganger, har flyselskapet blitt enda mer bestemte og re-publisert reklame-filmen.

Den groteske videoen kan ses her: SAS – What is truly Scandinavian?

Selvstendighetspartiet oppfordrer til boikott av SAS inntil selskapet gjennomfører følgende:

a) Videoen umiddelbart fjernes fra firmaets sosiale medier ob) En uforbeholden offentlig unnskyldning gis til de skandinaviske folk for denne hensynsløse fornærmelsen mot deres ærerike historie, nasjonale karakterer og identiteter.

Reinert Skadsem, Nestleder og Sentralstyremedlem

ektenyheter