Foto: Illustrasjonsfoto | Pixabay license | Klippet

Resett har nå identifisert SV-politikeren som er siktet for å ha hatt bilder av voldtekt mot barn under 10 år, og nakenbilder av barn (noen av bildene delte han også med andre). Et søk viser at mannen var svært opptatt av barnehagepolitikk, fortrinnsvis at staten skal styre, og at barnehager skal være tilrettelagt også for babyer. 

Mannen var også vararepresentant for Stortinget, og var aktiv som SV-politiker helt frem til han ble avslørt.

Det er vitenskapelig bevist at barnehagebruk fører til mer stresshormoner i barn, spesielt barn under 3 år.

Det er langt ifra første gang prominente venstrevridde har vært knyttet til pedofili. Blant annet foreslo det tyske miljøpartiet å legalisere «ikke-voldelig» sex med barn. Dette forslaget kom opprinnelig fra en såkalt LGBT-gruppe. En Labour-politiker i UK skal ha hatt pedotilknytninger, og en svensk professor fikk sparken fordi han delte en artikkel om LGBT-personligheter som har blitt dømt for voldtekt av barn. I UK ble et tidligere Green Party-medlem (med en sønn som var politiker i partiet) dømt for å ha kidnappet, voldtatt og torturert en 10 år gammel jente på loftet sitt.

En artikkel med en lengre oppsummering av slike saker planlegges fra vår side.

Kilder: Resett, Document, SV, Fredrikstad Blad, Moss Avis, Science Direct

ektenyheter