Hjem Valgfrihet Selvstendighetspartiets landsmøte: Går i mer sosialkonservativ retning

Selvstendighetspartiets landsmøte: Går i mer sosialkonservativ retning

529
Foto: Selvstendighetspartiet. Illustrasjonsbilde fra partiets valgkamp i Oslo 2019.

Selvstendighetspartiet hadde helgen 18. – 19. januar et velykket landsmøte i Stavanger. Partiet beholder sin nasjonalkonservative politikk og går til høyre i sosialpolitikken.

Forrige helg ble det gjennomført et vellykket landsmøte i Stavanger. Selvstendighetspartiets lokallag i Rogaland var…

Gepostet von Selvstendighetspartiet am Mittwoch, 22. Januar 2020

Dette meddeler det nasjonalkonservative sentrumspartiet i en pressemelding til Ekte Nyheter.

Ellen Due Brynjulfsen har trått tilbake fra sin ubestridte lederposisjon i Selvstendighetspartiet for å gi plass til yngre krefter i den det nasjonalkonservative partiet. Ny leder er tidligere nestleder Oliver Hugaas (28) fra Nord-Norge og ny nestleder er Reinert Skandsem (42) fra Østlandet, begge valgt til øredøvende jubel.

Les også: Selvstendighetspartiet inviterer til pressekonferanse med selveste Rasmus Paludan

Avtroppende partileder Ellen Due Brynjulfsen hadde dette å si:  «Etter fem år som leder, på utkikk etter en verdig arvtaker, var det med glede jeg kunne se at den jeg mente var verdig til å ta Selvstendighetspartiet videre ble innvalgt med overdøvende jubel. Oliver Stian Seivaag Hugaas er en ung, dyktig mann som deler mine og partiets ønsker om et samlet og sterkt Norge.

Da jeg startet ShP i 2015 hadde jeg en drøm om et samlet land for våre etterkommere. Et land som skal være et trygt sted å vokse opp i, hvor distriktene igjen skal bli levende og hvor de unge vil ønske å bosette seg.

Det finnes bare et parti i dag, Selvstendighetspartiet, som setter Norge og Norges innbygger først. Et parti som ikke ønsker å bli styrt verken fra Brussel eller fra globalistene i FN.

Se også: [Video] Selvstendighetspartiet utsatt for forsøk på no-platforming i Stavanger

Masseinnvandringen er med på å ødelegge både vår kultur og struktur ved at fremmede kulturer som bryter med våre lover får mer og mer innpass hos våre politikere og dermed også innpass i Norges lover.

Jeg trår tilbake som leder i den visshet at partiet, og dermed vårt land, har fått en leder, nestleder og styre som vil bringe partiet opp og frem i den ånd partiet ble skapt.

Jeg pensjonerer meg ikke fullstendig, jeg vil fortsatt jobbe for Selvstendighetspartiet. Jeg er jo tross alt «mor» i partiet

Nytt i partiprogrammet er et totalforbud mot kjønnskorrigerendebehandling og en uttalelse om at «livet begynner ved unnfangelse». Partiet frir med dette til kristenkonservative og markerer ytterligere avstand til homobevegelsen og PRIDE-ideologien.

Delegatene på landsmøtet utviste stor tillit til det nyvalgte sentralstyret ved å gi dem mandat til å konkretisere deler av politikken der konsensus i ånd ble oppnådd, men ikke ferdigstilt på landsmøtet. Partiet opplyser at det som gjenstår kommer til å bli demokratisk behandlet av sentralstyret de nærmeste ukene.

Av mer generelle politikk valgte partiet å vedta forsterket gjenoppretting av ytringsfriheten anno 1814, mer åpenhet i det offentlige og mer tydelighet i miljøspørsmål.

Ekte Nyheter vil fortsette å følge Selvstendighetspartiet.

ektenyheter