Hjem Leserinnlegg Leserinnlegg: – Og straffen for sannheten er?

Leserinnlegg: – Og straffen for sannheten er?

190
Illustrasjonsfoto. Public domain. Bildet er tatt av Clker-Free-Vector-Images fra Pixabay.

Av: Ellen Due Brynjulfsen, leder i Selvstendighetspartiet

Å vokse opp i et fritt, demokratisk land har sin pris.

Man tror man har ytringsfrihet og at pressen er sannhetssøkende. Man tror mennesket har en frihet man oppgjennom livet har tatt for gitt.

Man tror politikere jobber for deg og landet ditt og at staten har en spesiell rolle i å være sikkerhetsnettet som skal ta deg imot når sykdom innhenter deg.

Men ved å vokse opp med troen på dette, er fallet utrolig stort når man så oppdager at alt du lærte frem til godt voksen alder var en eneste stor løgn.

Det blir som med de som nå vokser opp på 2000-tallet, som har lært av media, politikere og lærere at jorden går under av menneskeskapte klimaendringer og at alt liv vil dø ut i løpet av ti år.

Når de så skjønner at det de lærte var fullstendig feil, kun en løgn for å kunne skvise skattekroner ut av statens lommer og løgnen om at FN er den eneste som kan redde kloden, vil deres tro på maktmennesker forsvinne totalt.

Man kan få varige svekkede sjelsevner av mindre enn det.

Man har lært at sannheten er den som rager over alt. Men man finner fort ut at det å forsøke å fortelle sannheten er noe som straffes. Og det straffes hardt.

Mulitikulturens alter krever daglig sine ofre i form av ødelagte liv – gjennom voldtekter, ran, overfall og tap av liv.

Ungdommer ned i 9 års alder må gå med voldsalarm, unge jenter og kvinner finner ut at voldtektsmannen får et klapp på skulderen med at; de kommer jo fra en annen kultur – og de skjønte jo ikke bedre. Mens politikere forsikrer oss andre om at; det er fullstendig trygt å ferdes gatelangs i vår by og at kriminaliteten har gått ned – ikke opp.

Så har man da de sannhetssøkende menneskene som gjerne befinner seg i 50-60-års alderen. De som har vokst opp i et annet Norge enn det våre barn og barnebarn nå vokser opp i.

De som vokste opp med at syklene ikke trengte låses, dørene sto åpne døgnet rundt og politiet var der for å rydde opp om noen brøt lovene og reglene vårt samfunn hadde.

Boomere som enkelte kaller dem. Eller de refererer til dem som den hvite, gretne mann på 50+.

Og de som aktivt forsøker å snu retningen landet vårt har tatt de siste 40-årene møter langt verre namecalling og reaksjoner enn det.

For det er helt legalt å kalle folk som vil stanse innvandringen, som vil at media skal se til de forskerne som sier at klimahysteriet faktisk ikke er sant, at modulene de bruker er lagt opp feil, at islam ikke er et gode for et demokratiske samfunn for; nazister, fascister, rasister, høyreekstreme og klimafornektere. Dette har blitt en fullstendig legal måte å snakke om sine motstandere på.

Nye paragrafer legges til av politikere som ikke vil at sannheten skal komme frem. De kan miste jobben av å poste noe på FB som arbeidsgiver ikke er enig i, miste familie og venner.

De risikere også å bli overfalt og slått ned av de som bærer på det «gode» hatet – voldsvenstre og antifa.

At man i 2019, i Norge risikerer både liv, helse og sin frihet ved å si sin mening var det vel ingen som hadde trodd for et par tiår siden? Det er to ting man ikke snakker imot i dette århundret uten å risikere både liv og helse. Det er de to verdensomspennende religionene Islam og Klimahysteriet.

De er fredet. De som tror på dette er det nye herrefolket som setter agendaen og lager lovene resten av befolkningen i Norge må følge.

Og den som våger å bevege seg utenfor, den har bare seg selv å takke for det som måtte ramme dem.

ektenyheter