Hjem Leserinnlegg Leserinnlegg: Ikke Mainstream media, men Mainstream Propaganda

Leserinnlegg: Ikke Mainstream media, men Mainstream Propaganda

252
Propaganda
Foto: Illustrasjonsfoto (public domain)

Av: Ellen Due Brynjulfsen, leder i Selvstendighetspartiet

Den fjerde statsmakt ble den kalt, den statsmakten som skulle granske makthavere og være vaktbikkje for å holde politikerne på tå hev.

Hvor ble den av?

At statsmaktene rundt om i Europa og i Norge føler seg presset er det ingen tvil om. Media har blitt politikernes egne propaganda journalister. Slik som Hitler brukte media under krigen. De får betalt millioner i pressestøtte for å skrive det de som betaler befaler.

Frie medier som åpent kritiserer statsmakten og gjør jobben mediene i sin tid hadde; å granske makthaverne, blir systematisk anklaget for å tilhøre eller ha koblinger til nazistbevegelser. Kun for å brunbeise, miskreditere og tråkke ned de som stiller spørsmål. For det viktigste for statsmakten og deres propaganda er å holde sannheten borte og at kritikere tystes – og det gjøres best ved å stigmatisere dem.

Når politikere eller andre med makt vegrer å gå inn i diskusjoner kommer de med falske påstander om en person eller en gruppe for å få dem vekk fra den offentlige debatten.

Det er rett og slett usmakelig.

Målet er å skremme bort folk slik at de ikke våger å uttale seg. Store overskrifter skal gjøre at folk tror på det de trykker. Men fler og fler har våknet og gått over til alternative medier som Swebbtv og nettaviser som Mainstream Propagandaene allerede har svertet som brune.

Folk med høye stillinger gjør alt for å sleike statsmakten opp etter ryggen og kaller vanlige folk som leser alt.medier for kloakkrotter og det gjentagende ordet nazister. Politikere fra både høyre og venstresiden gjør alt for at slike medier skal gå dukken ved å ringe opp firmaer som annonserer der og får dem til å slutte med annonsering i de «frie alt.mediene».

Usmakelig.

Man bruker også FB, Twitter og ikke minst politiet for å tyste alle disse kritikerne. Flere rettssaker kommer opp og flere blir dømt for hatprat, mens ranere, voldtektsmenn og voldsmenn får en klapp på skulderen og anmeldelser blir henlagt på rekke og rad da politiet ikke har ressurser til å etterforske.

Det mest alvorlige er Mainstream Propagandaens løgner som de spyr ut uten å rødme. Klimahysterikerne har fritt spillerom mens kritikerne blir stigmatisert som klimafornektere og hengt ut som om de skulle vært 10 på topp massemordere ettersøkt av FBI.

Kritikk av statsmakten er grunnlovfestet som en rett her i landet, men med nye paragrafer som slår ut grunnloven kan statsmakten tyste kritikere som har en stor følgerskare på nett.

Men folket våkner og ser hva som holder på å skje. Mainstream Propaganda mister lesere/seere og alternative medier har tatt over slik at MSP nå har blitt alternative. Og takk for det.

Men vi har lang vei å gå og liten tid.

ektenyheter