Hjem Politisk vold Journalist brutalt overfalt av tre maskerte menn i Trondheim

Journalist brutalt overfalt av tre maskerte menn i Trondheim

563
Foto: alternativ-media.com/

Lørdag ble journalist i alternativ-media.com Anneli Virtanen angrepet bakfra på en åpen parkeringsplass ved et stort treningssenter i Trondheim av tre maskerte menn.

Det brutale overfallet skal ha funnet sted ca kl 16.45 lørdag den 14. desember etter at journalist Anneli gikk fra sitt faste treningsstudio i Trondheim.

Drapsforsøk

Redaktør i alternativ-media.com, Ronny Rønning skriver i en artikkel at nettavisen vurdere angrepet som et drapsforsøk:

«Kun noen titalls meter vekk fra det store studiet, 3T Rosten, løp tre maskerte menn mot henne og angrep bakfra. Hun ble slått i bakken og brutalt slått og sparket i hodet mens hun lå nede. Hun ble også påført ett eller flere harde slag med noe hun selv oppfattet som «en kald og hard gjenstand». Angrepet er så brutalt og farlig, at vi ser på det som et drapsforsøk. Noen har også kalt det et terrorangrep.»

Hengt ut i ABC Nyheter

Alternativ-media.com mener at en omtale i ABC Nyheter 2. desember, hvor hun ble hengt ut som en nazi-sympatisør pga tidligere relasjoner til Den Nordiske Motstandsbevegelsen (NMR) av journalist Ola Karlsen, var den avgjørende faktoren som trigget aktører fra ytre venstre til å gjennomføre angrepet.

Nazianklagene fremstår å være delvis basert på Antifa-tidsskriftet Expo og til tross for at Anneli i et svar til ABC Nyheter skriver at hun har: «valgt et mer moderat liv i Norge, og har forlatt og fjernet meg fullstendig fra nmr».

Ekte Nyheter vil følge saken.

ektenyheter