Crying girl
Foto: Illustrasjonsfoto (public domain)

En britisk kvinne forteller nå om fortidens traumer i retten. Hun skal ha blitt voldtatt gjentatte ganger av flere menn, ledet av en pakistaner, fra hun var 12 år gammel.

Hun skal blant annet ha blitt voldtatt på en kirkegård, og på loftet til en pizzarestaurant kalt Perfect Pizza. Gjerningsmennene skal blant annet ha slått, spyttet og urinert på henne under voldtektene.

Dette er en av mange skjebner i de historiske voldtektsskandalene i Storbritannia, hvor myndighetene snudde ryggen til jenter som ble voldtatt (og i noen tilfeller torturert og/eller myrdet) pga politisk korrekthet. Ifølge Labour-politikeren Sarah Champion, kan dette i verste fall ha skjedd med opp til 1 million jenter, hvorav de fleste var etnisk britiske eller indiske.

En annen Labour-politiker, som er muslim, likte og delte en tweet som sa at disse barna burde holde kjeft om hva de opplevde, for å ikke ødelegge for «mangfoldet».

Kilder: Daily Mirror, Daily Mirror

ektenyheter