Foto: Skjermdump fra Youtube. Illustrasjonsbilde av Greg Johnson.

Lørdag kveld opplyser Dr. Greg Johnson sin forsvarer, advokat John Christian Elden, at hans klienten vil motsetter seg utvisning fra Norge.

Han bestrider å ha voldelige preferanser, men har klare meninger. Man behøver hverken å like dem eller å høre på ham, men å fysisk hindre ham å komme med lovlige utsagn, er drøyt av politiet, svarer Elden VG når avisen fremlegger PSTs vurdering av hans klient Greg Johnson.

Ifølge Elden vil Johnson kjempe mot å bli utvist fra Norge.

Han har lovlig opphold i EØS området inkludert Norge, og motsetter seg å bli sensurert, skriver Elden i en e-post til VG.

Jared Taylor fra den amerikanske organisasjonen American Renaissance har også kommet med en uttalelse om pågripelsen av Johnson.

Benekter støtte til Breiviks forbrytelser

I et intervju med nettavisen Resett benekter Greg Johnson Filter Nyheter sin anklager om at han skal støtte massemorderen Anders Behring Breivik:

Filter Nyheter antyder at jeg fremmer voldsbruk som politisk virkemiddel. Realiteten er stikk motsatt. Jeg har alltid konsekvent fordømt vold og terrorisme. Faktisk vet jeg ikke om noen andre som så klart og entydig har uttalt seg imot høyreorientert terror som meg, hevder Johnson i en uttalelse til Resett.

Se også: [Video] Aktivister fra voldsvenstre pågrepet når de forsøkte å storme konferanse i Oslo

– På Scandza Forum i Sverige tidligere i år, så holdt jeg en hel tale der jeg tok for meg terrorens ondskap, og jeg har skrevet talløse artikler imot høyreekstrem terror. Jeg har aldri støttet Breiviks forbrytelser. Ryktesprederne klipper og limer sitater ut av kontekst, fra en artikkel der jeg på ingen måte forsvarte Breiviks forbrytelser.

En kjent amerikansk skribent er anholdt og arrestert ved et arrangement i regi av høyreradikale i Oslo lørdag.

Gepostet von Resett am Samstag, 2. November 2019

 

ektenyheter