Hjem Ideologi Multikultur Paris: Fire politibetjenter myrdet i knivangrep

Paris: Fire politibetjenter myrdet i knivangrep

163
Illustrasjonsfoto. Bildet er tatt av Pexels fra Pixabay .

Morderen skal være ansatt i politiet.

Angriperen er skutt og drept av politiet etter å stukket ned flere politifolk i politiets hovedkvarter i Paris, opplyser en polititalsmann til nyhetsbyrået AFP. Fire av politifolkene er rapportert omkommet.

Les også: Notre Dame In Flames: What Does It Symbolize?

BBC skriver at den antatte gjerningspersonen hadde en administrativ stilling i politiets hovedkvarter. Talsperson for politiets fagforening, Loic Travers sier til Sky News at gjerningspersonen aldri tidligere har skapt problemer.

Motivet for ugjerningen skal foreløpig være ukjent.

 

Les også: Ungdomsgjenger søkte etter hvite elever og banket dem opp

ektenyheter