Foto: Illustrasjonsfoto (public domain)

‘Norske’ ISIS-bruder vil maksimalt kunne få 6 år i (trolig luksuriøse) fengsler hvis de dømmes her, siden man idag ikke har gode nok bevis fra Syria til at de kan dømmes for delaktighet i folkemord (30 år). På den lukkede Facebook-gruppen «For Venstresiden» latterliggjøres en uttalelse om at dette er for mildt.

ISIS-brudene har deltatt i eller støttet/bidratt til folkemord, terrorisme, mord, tortur, slaveri, og en stat så tyrannisk at den korsfester barn og brenner i hjel krigsfanger.

Nazister fikk dødsstraff i hopetall for å være delaktige i slike forbrytelser etter 2. verdenskrig.

Norske straffeforhold er internasjonalt kjent for å være milde, blant annet dokumenterte Michael Moore at en morder som drepte 2 mennesker med motorsag fikk sone på øya Bastøy, hvor de innsatte kan bade, gå tur i skogen, klappe hester og høste poteter sammen med vaktene.

På den populære norske Facebook-gruppen ‘For Venstresiden’, som frekventeres av alt fra ungdom til politikere, latterliggjøres og fordømmes en uttalelse fra FrPs Jøran Kallmyr om at kvinnene vil få for milde straffer (max 6 år i norske fengsler) hvis de hentes hit. Innlegget har 65 ‘reacts’, og 22 kommentarer. Kun 2 av kommentarene er delvis enige med Kallmyr, og disse fikk ingen likes (skrivende stund: 20/10/2019).

Kilde: FB-gruppen ‘For Venstresiden’, The Independent, Wikipedia, VG, Michael Moore

Foto: Screenshots fra ‘For Venstresiden’ | Identiteter sensurert

ektenyheter