Foto: Illustrasjonsfoto (public domain)

Silvio Berlusconi (tidligere italiensk statsminister) ble siktet for å ha brukt tenåringsprostituerte i sexfester i sin egen villa. Han ble først dømt skyldig, men frikjent da han anket. En av vitnene mot ham, Imane Fadil, kan nå ha blitt forgiftet.

Fadil mistenkte selv at hun hadde blitt forgiftet da hun ble lagt inn på sykehus med kraftige smerter.

Noen uker senere døde hun, og en etterforskning er i gang pga mistenkelige detaljer. Aktorene påstår blant annet at det var svært høye nivåer av tungmetaller i kroppen hennes. De har også hentet inn manuskriptet for boken hun skrev om de angivelige overgrepene i Berlusconis villa. I italiensk media har hun beskrev dem som sataniske, og sagt at det var en sekt involvert.

Kilder: BBC, Italiensk MSM

 

ektenyheter