Hjem Ideologi Patriotisme Kommentar: Identitærbevegelsen i Tyskland med sterk markering mot illusjoner om multikulturalisme

Kommentar: Identitærbevegelsen i Tyskland med sterk markering mot illusjoner om multikulturalisme

118
Foto: Identitäre Bewegung.

Identitærbevegelsen i Tyskland mintes multikulturalismens ofre.

«Fargerikt mangfold», «Intet menneske er ulovlig» og – brennaktuelle – «Ikke en millimetre mot høyre»; slik skriker gammelmedia (MSM) og  «Føl-deg-god-menneskene» i kor. Disse bekymrer seg tydeligvis lite når kriminalitetsstatistikken viser økning, når knivoverfall i landet stiger eksplosjonsaktig, når barn og tilfeldige borgere blir kastet foran toget og kvinner blir voldtatt og drept på grusomste måte.

Foto: Identitäre Bewegung.

I dette skrikende «Mangfoldighetskoret» istemmer også en hageutstilling (Bundesgartenschau) i Heilbronn, Tyskland.

Les også: Generasjon Identitet trosset politisk korrekt studentforening, mintes studenter som falt i 1. verdenskrig

Med slagord og blomsterdekorasjoner som «Åpent for mangfold» og «Håp om mangfold» forskjønnes følgene av den katastrofale velkommen-kulturen som et symbol for et åpent og fargerikt samfunn siden 2015.

Foto: Identitäre Bewegung.

Aktivister fra den patriotiske ungdomsbevegelsen Identitäre Bewegung (Generasjon Identitet Tyskland) lot seg ikke lulle i søvn og ønsker også å vekke andre i «Føl-deg-god-bevegelsen» – før det er for seint. Midt i denne blomsterutstillingen har gikk de unge identitære aktiviser fra Schwaben til aksjon og plassert minnesmerker for å minnes multikulturalismens ofre.

Se: [Video] Høyrehipstere markerte frigjøringen av Wien

I en uttalelse på sine nettsider skriver Identitäre Bewegung hvorfor det valgte å gjennomføre denne aksjonen nettopp i en hageutstiling:

«I den hensikt oppsøker vi et passende sted – en utstilling av gravminnesmerker. En grav stikker seg spesielt fram. En grav med en minneinnskrift om den unge Maria L. fra Freiburg, som brutalt ble voldtatt og til slutt myrdet av en flyktning.

Med et banner oppfordrer vi besøkende om å minnes mordofrene for multikulturen. Med postere og gravskilt vil vi gi ofrene for en forfeilet innvandringspolitikk et ansikt. Men deres historie må fortelles. Den daglige kriminalitet på gatene skal ikke ignoreres og forties!

Lukk ikke lenger øynene for de mange skjebnene som slett ikke lenger handler om enkelttilfeller! Taushetens tid er forbi. Ta selv et initiativ og vis at du ikke ignorerer vold og ikke lenger vil glemme dødsofre!

«Volden lever av at den ikke tas på alvor av de anstendige»        – Jean Paul Sartre«

ektenyheter