Hjem Politikk Tilbakevandring Kommentar: Ført bak lyset, atter en gang…. Velgere, er vi nyttige idioter?

Kommentar: Ført bak lyset, atter en gang…. Velgere, er vi nyttige idioter?

201
Foto: www.identitaer.dk. Creative Commons.

Den 5. juni 2019 avhold våre danske naboer folketingsvalg og Mette Fredriksen (fra partiet Socialdemokratiet) ble danskenes nye statsminister. Interessant nok gikk hun og partiet til valg på bl.a kraftige innstramninger i asylpolitikken samt tydelig prioritering av velferden. Noe også NRK omtalt før valget.  

Les også: Høyrehipstere aksjonerte i Danmark: Gi ditt barn en trygg fremtid – få et barn til.

Disse løftene gav resonans hos danskene, som ser den negative samfunnsutviklingen øke i omfang i stadig hurtigere tempo, og med Sverige som et skrekkens eksempel. Men det skulle ikke ta mange ukene før de danske borgerne erfarte at politiske løfter forsvinner som dugg for solen så fort siste stemme er opptalt.

Og nok en gang oppleve å bli tatt ved nesen fikk de unge aktivistene i den danske grenen av Generasjon Identitet til å aksjonere fredelig utenfor landskonferansen partiet Socialdemokratiet avholdt i Aalborg i midten av september 2019. Deres budskap var en tydelig påminnelse til partiet om de sentrale valgløftene. Et stort banner med påskriften «Bevar velfærden – reimigration nu!» ble foldet ut foran inngangen slik at deltakerne på partimøte ikke kunne unngå å bli konfrontert med sine lovnader og forpliktelser overfor det danske folk.

 

Velferd var en av grunnstenene hos «Socialdemokratiet»i begynnelsen, men i årevis har danskene blitt latt i stikken av partiet som har vært mer opptatt av å åpne grensene og den danske velferden for all verdens folk. Nå er partiet ved makten og de har fått muligheten til å omfordele de vanvittige 35 milliarder danske kroner som ikke-vestlige migranter og deres etterkommere koster pr år, tilbake til velferd for den vanlige dansken. En velferd som nå mangler, eller i beste fall er sterkt skjevdelt, i et land hvor politiet ikke lenger oppklarer voldssaker og de eldre avspises med mat selv hunder ville avvise.

Les også: Asbjørn (96) er lut lei eldreomsorgen i Haugesund – flytter til Danmark.

Mette Fredriksen og «Socialdemokratiet» gikk til valg på løfter om en stram utlendingspolitikk, en politikk, som lovte at man ikke lenger spontant skulle kunne søke asyl i Danmark. At det skulle være mottakssentre utenfor Danmarks grenser samt en hjemreisereform. Etter valget har velgerne overhodet ikke hørt mer om dette. I stedet har regjeringens første handling vært å love at Danmark skal ta imot flere migranter i form av kvoteflyktninger. Politikerne sminker dermed virkeligheten ved å endre ordbruken, en migrant kalles derfor «kvoteflyktning» for på den måten å fremstilles som mer legitim. Dette uten tanke på hvilken betydning dette får for faktiske kvoteflyktninger. 

En av Norges mest kjente «kvoteflyktninger», Najmuddin Faraj Ahmad også kalt Mulla Krekar, har jo vist seg å bli riktig så godt bevandret i så vel norske rettssaler som i velferdssystemets dunkle kroker. Her kunne våre danske naboer plukket opp et tips eller to. 

Partiet «Socialdemokratiet» har fyldt de danske borgerne med løgn. I stedet for en stram utlendingspolitikk og velferd, spises danskene av med ytterligere befolkningsutskiftning og kreative skatteøkninger for å dekke over den stadig større økonomiske luksusfellen immigrasjonen fører til.

Se også: [Video] Danske patrioter demonstrerte mot Den store befolkningsutskiftningen.

Foto: www.identitaer.dk. Creative Commons.

Aksjonistene i Generation Identitær (Generasjon Identitet Danmark) krever at «Socialdemokratiet» som minimum lever opp til sitt eget program og setter en stopper for spontant asyl i Danmark og straks igangsetter den lovede hjemreisereformen. Det er på tide å ta seg av danskene. Det er på tide å kreve av våre politikere at de oppfyller sine forpliktelser ovenfor velgere og nasjon, fremfor kortsiktig internasjonal glans og elitisk klatring på godhetsbarometeret.  

Vi sier oss enig i Generation Identitær sitt krav; Bevar velferden – remigrasjon nå!

ektenyheter