Foto: www.identitaer.dk (Creative Commons)

En gruppe unge aktivister startet lørdag morgen en kampanje mot Den store befolkningsutskiftningen ved å henge opp et stort banner på Limfjordsbroen i Nordjylland.

Aktivistene kom fra den patriotiske ungdomsorganisasjonen Generation Identitær (Generasjon Identitet Danmark).

Les også: Leserinnlegg: Vi trenger åpenhet om befolkningsutskiftningen for å forhindre radikalisering

I en erklæring publisert på deres nettsider står det (fritt oversatt):

Europa er vårt

Stopp den store utskiftningen, stod det på det 40 meter lange banneret, som aktivister i dag brettet ut på Limfjordbroen midt i Aalborg. Med ild i hendene og hjertene ble det ropt: «Europa er vårt!» Bak opptoget på broen er det et dyp alvor.

Masseinnvandring har endret demografien i hele Danmark, fra Gedser til Skagen, og utviklingen fortsetter.

Man prøver å selge oss en løgn om mangfold, men alt vi får er en kebabkiosk på hvert gatehjørne og økende usikkerhet, mens vår egen kultur undertrykkes av økende krav fra migranter og deres etterkommere.

Til tross for mange forsøk på å bagatellisere problemet, kan ingen benekte de enorme endringene som har skjedd for vertsbefolkningen i landet vårt.

Mennesker som ikke deler vår historie, kultur og folk, men naturlig nok har sine interesser andre steder, utgjør en økende andel av befolkningen i Danmark.

Les også: Befolkningsutskiftning – Wiens skoler er helt fremmedgjort!

Snu utviklingen

Kravet vårt er enkelt: Utvikling må reverseres. For første gang siden begynnelsen av masseinnvandring må andelen ikke-vestlige migranter og etterkommere avta, i stedet for alltid å øke. Det er vårt land, vårt Europa, vår fremtid. Feel-good politikere, godhetsapostler og andre har alt for lenge satt sin egen varme magefølelse over deres barnas fremtid og velbefindende. 

Foto: www.identitaer.dk (Creative Commons)

Den blinde troen på løgnen om integrasjon og at det var riktig å naivt åpne dørene og underkaste seg andres krav, heller enn å insistere på vår egen rett til kultur, historie og folk, har ført oss til en søvnlignende tilstand mens andre har overtatt landet vårt.

Vi sover ikke lenger. Nå krever vi det som med rette er vårt tilbake. Befolkningsutskiftningen skal stoppes – fordi vi ønsker at det er et Danmark og et Europa, også om 100 år.

Stopp den store utskiftningen!
Remigrasjon nå!

[Video] Hør Generation Identitærs tale fra Mosbjerg Folkefest

Identitær er en bevegelse, individ eller gruppe som har den etniske og kulturelle identiteten sentralt plassert i sin verdensanskuelse. Et fokus på kulturell bevaring og utvikling kombinert med en radikal kritikk av den vesteuropeiske samtiden preger bevegelsen.

Identitarismen har sine røtter i Frankrike, men har også spredt seg til Skandinavia og andre deler av Europa.

Ekte Nyheter vil fortsetter å følge Identitærbevegelsen.

ektenyheter