Hjem Ideologi Patriotisme Selvstendighetspartiet inviterer til pressekonferanse med selveste Rasmus Paludan

Selvstendighetspartiet inviterer til pressekonferanse med selveste Rasmus Paludan

182

Nasjonalkonservativt parti har annonsert pressekonferanse om Den store befolkningsutskiftningen med danske Rasmus Paludan.

I en pressemelding publisert på partiets hjemmeside heter det:

For Selvstendighetspartiet er det ingen politisk sak som er så viktig som kampen mot Den store befolkningsutskiftingen. Det er derfor med glede at vi sammen med Rasmus Paludan fra det danske partiet Stram Kurs inviterer til pressekonferanse på Litteraturhuset i Oslo fredag 16. August.

Sted: Litteraturhuset. Rom: Kverneland, 2. Etasje
Dato: Fredag 16. August.
Tid: 16.00-18.00

Paludan har vært en viktig stemme i den offentlig debatten i Danmark angående den demografiske endringen som nå finner sted i Europa. Selvstendighetspartiet vil med dette gi Paludan mulighet til å møte de norske mediehusene som tidligere har omtalt han, men ikke gitt han mulighet til å forsvare seg.

Europa opplever i dag økende polarisering. Den største drivkraften er uten tvil uenigheten om innvandring, hvor debatten blir stadig skitnere, fiendtlig og demoniserende. Vi trenger derfor mer fokus på den pågående demografiske endringen vi ser i Vesten for å forhindre at unge menn radikaliseres.  

Når norske medier stadig bruker den negativt ladede generaliseringen “hvite, unge og sinte menn” og knytter legitim kritikk av innvandring til konspirasjonsteorier og terrorangrep, blir det dypt problematisk og vanskelig å finne demokratiske løsninger på dette spørsmålet. I all hovedsak vil denne typen demonisering virke mer polariserende og mot sin hensikt. I verste fall kan denne type marginalisering av unge norske menn være med på å skape flere ekstremister som er villige til å bruke vold. Vi i Selvstendighetspartiet ønsker å diskutere de strukturelle og underliggende årsakene som gir opphav til disse problemene, heller enn å komme med billige forklaringer og merkelapper som “hat”, “rasisme” og “fobi”.

Talere:
Rasmus Paludan, partileder Stram Kurs
Ellen Due Brynjulfsen, partileder Selvstendighetspartiet
Bjørn Christian Rødal, valgkampansvarlig Selvstendighetspartiet
Anders Tronstad, tilbakevandringspolitisk talsmann Selvstendighetspartiet

 

ektenyheter