Hjem Kulturkrig «Identitære» i fengsel? «Generasjon Identitet utnytter hjemløse»? Noen oppklaringer av Martin Sellner

«Identitære» i fengsel? «Generasjon Identitet utnytter hjemløse»? Noen oppklaringer av Martin Sellner

188
Foto: Skjermdump fra Twitter.

For en stund siden aktiverte Generasjon Identitet talsmann Martin Sellner en såkalt «Google -alarm» slik at han skulle bli varslet automatisk når en artikkel som inneholdt hans navn enten i overskriften eller i teksten ble publisert. For som dere vet løgnmedia skriver en masse BS (=bullshit) om meg og Generasjon Identitet forteller han i en video publisert på hans engelskspråklige Youtube-kanal.

I løpet av de siste dagene har han virkelig angret på alarmen fordi han har våknet opp til overskrifter og varsler som f.eks «…, leder for en ytre høyregruppe dømt til fengsel for å blokkere grenseovergang … 

Tyskland trapper opp overvåkningen av ytre-høyre identitære

Glasgows hjemløse mål for ytre-høyre gruppen Generasjon Identitets onde propaganda

BBC har rost en høyreekstrem «vidundergutt» for hans klesstil og hårsveis …

På kanalen til Brittany Pettibone har Sellner og Pettibone laget en litt lengre video hvor de i detaljer går inn på utviklingen i politikken og i privatlivet. Der tar de også for seg etterforskningen av terroristorganisasjonen som Sellner, Brenton Tarrant og Brittany Pettibone angivelig skulle ha grunnlagt da førstnevnte passivt mottok en donasjon 1 år før terroristen Tarrant angrep to moskeer på New Zealand. Da vil dere få se galskapen og hvor kafkaesk hele situasjonen i Europa og her i Østerrike er i ferd med å bli, med all undertrykkelsen. I denne korte videoen vil jeg bare få korrigere de fire nevnte overskriftene, forteller Sellner. For å gi alle som ikke er klar over og kanskje ikke har muligheten til å følge de franske, tyske og italienske avdelingene av Generasjon Identitet en kort oppsummering av de siste løgnene om vår bevegelse.

«…, leder for en ytre høyregruppe dømt til fengsel for å blokkere grenseovergang …

For det første, ingen fransk aktivist er blitt fengslet jf den første overskriften poengterer Sellner. I Frankrike var det en aksjon forrige år (2018) hvor han deltok i sammen med flere andre aktivister. De blokkerte menneskehandelsruter over de fransk-italienske alper.

Blokkeringen var en symbolsk handling og Sellner filmet aksjonen fra et helikopter. Gjennom dette oppnådde vi hva vi ønsket, nemlig å skape oppmerksomhet forteller han. Macron agerte og nå er ruten stengt for migranter. Men nå vil den franske staten fengsle aktivister for seks måneder og bøtelegge Generasjon Identitet, Frankrike med 75 tusen euro. Det er dette påtalemyndigheten krever og det er fullstendig galskap. Generasjon Identitet’s advokat påklager selvsagt dette og krever at aktivistene ikke dømmes. Dommen vil falle ved utgangen av august. Men det er falske nyheter når mediene hevder at aktivistene allerede er fengslet.

I Østerrike har det også vært en episode i forbindelse med nok en rettsak mot en Generasjon Identitet aktivist, en god venn av Sellner, Luka. Som også deltok i en ikkevoldelig aksjon for et par år siden hvor venstreaktivister ledet av en erklært marxistprofessor, i en klasse for inkludering av illegale «flyktninger» i Østerrike, gikk til håndgripeligheter. Under den fredelige aksjonen ble de trakassert og i praksis angrepet av de venstreaktivistiske studentene, forklarer Sellner. Dette medførte at vi raskt måtte forlate stedet for ifølge våre retningslinjer så skal vi forlate aksjonssteder hvis trakassering og risiko for vold oppstår. Vi vil ikke skape en situasjon og vi vil ikke bidra til noen eskalering understreker han.

Men en mann kom løpende inn i rommet og plasserte seg fysisk i veien for våre aktivister som var i ferd med å forlate stedet. Han grep fatt i og rev t-skjorten av en av aktivistene, han vred en annen av dem i bakken mens han holdt Luka, som slet med å få vridd seg løs, i et voldsomt grep. Dermed kan Luka i tumultene ha truffet fyren i magen uten at dette har resultert i noen synlige merker eller annen smerte ifølge venstreaktivisten selv. Senere kom det frem at denne fyren som aggressivt rev i stykker en t-skjorte, slet folk i bakken og holdt Luka, faktisk var lederen for universitetet, svært venstreorientert og tilhenger av partiet De Grønne, partiet bak «Refugees Welcome» i Østerrike.  

Og nå ifølge tiltalen, fordi denne fyren var øverste leder for dette universitetet, og fordi Luka angivelig voldsomt angrep ham, er det Luka som har fått en dom på seks måneder. Dette ankes selvsagt også ifølge Sellner. Vi er veldig positive og optimistiske i forbindelse med at denne dommen oppheves av høyesterett men det gir selvsagt en lite fin overskrift mot Generasjon Identitet.

 «Tyskland trapper opp overvåkningen av ytre-høyre identitære…» 

Påstanden om at Tyskland vil trappe opp overvåkningen av vår bevegelse er sann. Tyskland har offisielt erklært via innenriksministeriet at Generasjon Identitet er en bevegelse som direkte utfordrer den tyske grunnloven og er rasistisk og høyreekstrem.

Hvorfor? Jo årsaken er virkelig ubegripelig, sier Sellner. De hevder at en av årsakene er at Generasjon Identitet lagde en kampanje mot islamisering ved hjelp av et banner med slagordet «Grunnlov heller enn sharia». Virkelig? De kaller dette banneret årsaken til at Generasjon Identitet havner på listen (over høyreekstreme) i tillegg til at Generasjon Identitet har en anti-asyl agenda. I bunn og grunn kritiserer den virkelige ødeleggelsen av den tyske grunnloven, ved den massive illegale immigrasjonen til landet. Og påstanden om at Generasjon Identitet er rasistisk ved å lyve om en bevegelse med påstanden om at vi sier at alle med en annen etnisitet ikke kan bli en del av vårt demokrati, kultur og samfunn. 

Generasjon Identitet har alltid sagt at vi må ha en innvandring som er i samsvar med vår etnokulturelle identitet. Det betyr ikke for mye og for raskt, så vi har kapasitet til å ta imot utenlandske elementer. Men denne kapasiteten har en viss begrensning som har blitt overtrådt, noe som selvsagt skaper parallellsamfunn som resulterer i befolkningsutskiftning, poengterer Sellner. Vi har alltid sagt at vi behøver et system for migrasjon som betyr at vi har en maksgrense for immigranter, og at systemet fungerer som et kvotesystem for å regulere antallet migranter fra visse kulturer. Som for eksempel slik det fungerer i land som Israel, Japan og Ungarn osv uten at det har utviklet seg til totalitære stater. For hvem er det som utvikler seg i totalitær retning? Jo, Tyskland, Frankrike og den Østerrikske ved å fullstendig miste kontrollen, og angripe en fredelige, patriotisk bevegelse. Som ikke har gjort annet enn å peke på med den hastigheten utskiftningen skjer er en fare for vår identitet og vårt demokrati, påpeker Sellner.

«Glasgows hjemløse mål for ytre-høyre gruppen Generasjon Identitets onde propaganda»

Den neste overskriften «Glasgows hjemløse mål for høyreekstreme for å spre ond propaganda», eller enda verre: «hjemløse utnyttes av Generasjon Identitet». Dette handler egentlig om en aksjon fra skotske identitære, som ønsket å hjelpe hjemløse ved å dele ut mat til dem, mens egne myndigheter fullstendig har glemt de hjemløse og kun bryr seg om migranter og innvandrere, forteller Sellner.

«BBC har rost en høyreekstrem «vidundergutt» for hans klesstil og hårsveis …»

Den siste overskriften liker jeg, sier Sellner. Den kritiserer BBC for ikke å være kritisk nok mot meg. Det BBC gjorde var ikke å hylle min sans for stil men å skrive en lang artikkel hvor de hovedsakelig klaget over at jeg fremdeles har en youtube-kanal. Jeg tror dette vil endre seg ganske snart, jeg forventer at vi snart vil oppleve en bølge av undertrykkelse som vil utvide seg til ikke-plattforming, særlig i Europa. Derfor vil jeg utnytte tiden på min youtube-kanal etter at vi har lagt ut en video hos Brittany. Jeg vil poste en fullstendig ikke-politisk video med min forlovede og nå hustru, det må jeg venne meg til humrer Sellner. En reise hvor vi ferdes gjennom skogene rundt Wien. Så, hvis du vil se det og nyte en liten bit av ikke-politisk, harmløs og uskyldig moro i denne klovne-verden i disse utfordrende tider, så logg på denne kanalen. Og skulle du ønske å følge meg også etter ikke-plattformering som forventes, følg meg på den skybaserte tjenesten Telegram.

Takk til alle som allerede er med og husk også på Brittanys Youtube-kanal. Vi planlegger å legge ut informasjon der regelmessig ca to ganger i måneden, kanskje så ofte som en gang i uken, om utviklingen i Europa, i bevegelsen og i politikken. Vil også takke alle dere som støtter meg økonomisk, det kommer godt med og er viktig fordi vårt elektroniske utstyr blir konfiskert månedlig av myndighetene for tiden. Og kostnader ifm rettsaker og advokater også er økende. Uten deres støtte ville vår motstand være umulig. Men vær så snill, hvis du noen gang har donert eller vurderer å donere så husk at alt du har gjort eller vil gjøre kan påvirke meg og jeg vil måtte stå ansvarlig for dine handlinger ovenfor den Østerrikske staten og det Østerrikske politiet, avslutter Sellner.  

ektenyheter