Hjem Idioti Tverrpolitisk markering for ytrings- og pressefrihet i morgen, torsdag den 11. juli

Tverrpolitisk markering for ytrings- og pressefrihet i morgen, torsdag den 11. juli

820
Foto: Bildet er tatt av Reinhard-Karl Üblacker fra Pixabay.

Oppmøte på ved inngangen til Nasjonalteatheret (Johanne Dybwads plass 1, 0161 Oslo) ved Ibsen og Bjørnson statuene kl. 16.30.

Det arrangeres i morgen, torsdag 11. juli en tverrpolitisk markering i Oslo til støtte for ytrings- og pressefrihets ikonet Tommy Robinson.

Når arrangør Lena Andreassen skulle annonsere dette på Facebook ble henne Facebook-profil deaktivert, ikke 30 dager karantene, deaktivert.

Les også: NRK med Fake News om Tommy Robinson

Fra arrangementet står det:

Støttemarkering: Frihet for Tommy Robinson!

Tid: 16.30-18.00
Dato: Torsdag 11 juli. 2019
Sted: Nationaltheatret. Johanne Dybwads plass 1, 0161 Oslo

Dette er en tverrpolitisk markering for ytrings- og pressefrihet noe Tommy Robinson nå har blitt et symbol for.

Oppmøte på ved inngangen til Nasjonalteatheret (Johanne Dybwads plass 1, 0161 Oslo) ved Ibsen og Bjørnson statuene kl. 16.30. Deretter går vi samlet til den Britiske ambassaden for å vise vår støtte til Tommy Robinson og markere vår protest mot den urettferdige behandlingen han utsettes for.

Robinsons forbrytelse er at han dekket en spesielt stygg sak, en skamplett i britisk historie. Et titalls menn med pakistansk bakgrunn er tiltalt for over 170 tilfeller av voldtekt, grove sexovergrep og trafficking. De fornærmede er 18 kvinner, som var barn (den yngste på 11 år) da overgrepene fant sted i tidsrommet 2004–2011. De fleste av ofrene var hvite britiske arbeiderklassejenter.

Robinson ble arrestert utenfor tinghuset i Leeds i fjor da han konfronterte de tiltalte, og sendt i fengsel i en summarisk fremstilling hvor det ble løyet for hans egen advokat. Robinson ble så flyttet fra et fengsel med britiske innsatte, til et fengsel fullt av muslimer, han spiste nesten ikke da han hadde grunn til å tro at muslimske innsatte ville forgifte maten hans. Nå er han dømt igjen og rettsfarsen fortsetter.

Vi finner oss ikke i denne behandlingen av modige patriotiske aktivister og krever at britiske myndigheter avslutter sin politiske prosess mot Robinson og øyeblikkelig slipper han fri.

Frihet for Tommy Robinson!

Talere:

Lena Andreassen, frilans fotograf
Ellen Due Brynjulfsen, Leder i Selvstendighetspartiet
Max Hermansen, Leder av Demokraten Oslo
Lars Thorsen, Leder i SIAN

Adressen for selve markeringen:
Storbritannias ambassade i Oslo
Thomas Heftyes gate 8
0244 Oslo

Les også: Tommy Robinson har vunnet anken og løslates i dag

ektenyheter