Hjem Leserinnlegg Leserinnlegg: 41 voldtektssaker ble liggende i over et år hos Oslo-politiet

Leserinnlegg: 41 voldtektssaker ble liggende i over et år hos Oslo-politiet

141
Rape
Foto: Illustrasjonsfoto (public domain)

Av: Fjordman

41 voldtektssaker ble liggende i over ett år hos Oslo-politiet. Politiet innrømmer at de har «store utfordringer.» Svenske myndigheter har i mange år hevdet at de har «utfordringer,» eller utmaningar som det heter på svenska. Moderne massemedier blir i stor grad påvirket av kommunikasjonsrådgivere. Derfor har man ikke problemer, bare utfordringer.

De svenske «utfordringene» er blitt til jevnlige bombeangrep, håndgranater, gjengvoldtekter, knivstikking, vold mot bussjåfører og togpersonell, overfall på lærere og elever, bilbranner og kommuner som ikke lenger kan betale sosialutgifter. Nå som Oslo har fått lignende «utfordringer» som Sverige burde de som bor i byen ha en viss idé om hvor utviklingen går.

ektenyheter