Dagbladet
Foto: Faksimilie, Dagbladet | Sitatrett

Jeffrey Epstein er igjen arrestert for seksuell kriminalitet, denne gangen også for menneskehandel. Dagbladet innleder saken på en måte hvor de sverter Trump, og ingen demokrater. Blir det riktig?

Dagbladet oppgir ingen kilder for sin påstand om at Epstein er en nåværende venn av Trump.

Fakta er riktignok at Trump har flydd på Epsteins fly èn gang, og at han kalte Epstein for en venn i 2002 – altså for 17 år siden. Epstein har dog, ifølge rettsdokumenter, senere blitt bannlyst fra Trumps klubb Mar-A-Lago for seksuelt misbruk av en jente der.

Bill Clinton derimot, har flydd i Epsteins privatfly 26 ganger, og har i noen tilfeller bedt sine livvakter forlate ham når han gikk ombord.

Dagbladet nevner ikke Bills mistenkelige oppførsel, men de nevner Epsteins (angivelige) vennskap til Trump, samt at Epstein er milliardær. Implikasjonen er muligens at leserne skal assosiere denne traffickingen og seksuelle misbruken med høyresiden og kapitalisme.

Mange av Epsteins ofre var også fra Øst-Europa, ergo er det sannsynlig at de ble lette bytter fordi de levde i fattigdom forårsaket av Sovjetunionen.

Noe annet som er verdt å nevne er at Clinton-paret muligens har hatt «leverage» mot FBI (om man skal bedømme utifra James Comeys merkelige konklusjon i epost-rettssaken), og at mange pedofile overgripere har blitt tatt mens Trump sitter ved roret. Det kan dermed spekuleres i om amerikansk politi nå føler seg tryggere på at de kan gå etter overgripere, uten at disse er beskyttet av «sumpen», noe de kanskje ville vært under et nytt Demokrat-styre?

Kilder: Dagbladet, Fox News, FBI, MSM via oss

Les også: Dagbladet driver skadekontroll for Hillary på kvinnedagen

ektenyheter