Moxnes og Lysbakken
Illustrasjonsfoto (bildelisenser nederst)

I Caracas’ største kirkegård har de aller fleste gravene blitt gravd opp og robbet, for at gravrobberne skal kunne selge eventuelle gulltenner, smykker o.l. De selger også hodeskallene til mystikere som bruker dem i ritualer. 

Dette skjer i så stor skala at myndighetene ikke klarer å stoppe det.

Venezuela er et land som, til tross for at de har enorme oljeressurser, har blitt så ødelagt og katastrofalt at folk har spist døde rotter fra søppeldunker for å ikke sulte i hjel.

Dette kom som følge av den «boliviariske revolusjon», en marxistisk revolusjon som endte på nøyaktig samme vis som alle andre identiske revolusjoner gjennom historien.

Kommentar – Støtten fra norsk venstreside

Denne revolusjonen ble helhjertet støttet av mange høytstående politikere i både SV og Rødt, blant annet Audun Lysbakken og Bjørnar Moxnes. Dette skjedde lenge etter at Chavez hadde satt makspriser på grunnleggende produkter som mat og toalettpapir (som fører til at mye produksjon stopper, siden det ikke lenger blir lønnsomt), nasjonalisert utallige selskaper (slik at de ikke lenger drives av folk som vet hva de gjør), og lignende tiltak. Man har også sett dusinvis av lignende «revolusjoner» gjennom historien, i alle deler av verden, med nøyaktig samme resultat – massiv død og lidelse.

Skriften på veggen var med andre ord svært tydelig. Det å si at man ikke skjønte hva en slik revolusjon ville føre til blir som å slippe en grizzlybjørn inn i en barnehage, og si «Jeg trodde bjørnen bare skulle være snill» etter den har drept flere av barna.

Skal disse aldri stilles til ansvar?

Kilder: BBC, Wikipedia, Daily Mail, Dagbladet

Bildelisenser:

Lysbakken-bilde: Av Brage.aronsen – Eget verk, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=70832496
Redigert

Moxnes-bilde: Av Einar Aslaksen, Eget verk, CC 2.0,
https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/
Redigert

Hodeskalle-bilde: Public domain

ektenyheter