Anarkist
Foto: Illustrasjonsfoto (public domain)

Forvaringssentere for flyktninger i USA blir nå demonisert og fremstilt som «konsentrasjonsleire» av venstreekstreme. Nå har dette ført til at en anarkist-terrorist har angrepet et slikt senter, og var nære på å utføre et massemord. Mannen hylles nå av norske høytstående venstrevridde.

Demoniseringen av sentrene har nådd en topp, og de ble nylig også svartmalet av Demokrat-politikeren AOC, som spredte beleggløse påstander om at kvinner måtte drikke fra toalettet på et slikt senter. Hatet har også blitt heiet frem av Vox, som nylig skrev at venstresiden burde ty til våpen for å beskytte såkalt utsatte folk.

Nå har en person som kaller seg anarkist og anti-fascist angrepet et slikt senter, med flere brannstiftelser, en rifle og et forsøk på å sprenge en stor propantank, noe som kunne resultert i mange dødsfall – både ansatte og innsatte – hvis han hadde lyktes. Mannen ble skutt og drept av politiet før han kunne utføre mer vold.

På den norske lukkede Facebook-siden «For venstresiden» er det mange som har gitt støtte til terroristen, blant annet en lokal nestleder i Rødt (som også har stilt til valg for partiet), og en universitetsansatt.

 

 

Kilder: ICE via Breitbart, Amerikansk politi via CBS News, The Guardian, FB-gruppen ‘For Venstresiden’, Vox

ektenyheter