Hjem Kulturkrig Europa er vårt! – Aksjon på Rådhusplassen

[Video] Europa er vårt! – Aksjon på Rådhusplassen

334

Protest mot muslimsk bønn på Rådhusplassen i København.

Den patriotiske ungdomsorganisasjonen Generation Identitær (Generasjon Identitet sin danske avdeling) demonstrerte mot ramadan-arrangement midt på Rådhusplassen i København.

Det Europa vi kjenner forsvinner

I en erklæring på sin nettside skriver Generation Identitær, ifølge en sak i Resett, at det Europa vi kjenner forsvinner:

– Det blir vanskeligere og vanskeligere å kjenne vårt land igjen. Den 1. juni ble en stor islamsk festival igjen innkalt midt på Københavns mest berømte sted. Den langsomme islamiseringen av Europa blir klarere og klarere, og dette gjelder også i Danmark,» skriver organisasjonen, og legger til:

– Arrangementet, hvor muslimer samles på rådhusplassen i store mengder er et symbol på hvor langt islamiseringen av vårt samfunn har gått. En utvikling som bare vil fortsette – med mindre vi bestemmer oss for at vårt samfunn skal gå i en annen retning.

– Danmark er og vil være det eneste stedet der dansk kultur kan leve, og derfor bør dansk kultur være leder i vårt land. Det samme gjelder for mange andre europeiske land. De lokale gamle kulturer er fordrevet, og gatebildet endres slik at det er mer som Midtøsten enn Europa, mener Generation Identitær.

ektenyheter