Busted
Foto: Illustrasjonsfoto (public domain)

Labour Party-medlem / eks-borgermester Sandy Marks ble anklaget av en avis for å ha hatt knytninger til grupper som støttet pedofiles «rett» til å ha sex med barn. Nå konkluderer en topp-advokat med at bevisene for dette er tilstrekkelige.

I perioden da Sandy Marks var borgermester, samt leder av en offentlig tjenestekomitè, var hun også med på møter hvor det ble avgjort hvor barnevernsbarn skulle plasseres.

Advokaten konkluderte med at Marks og hennes kolleger må ha vært kjent med anklagene om at mange av disse barnevernsbarna havnet i hendene på pedofile overgripere. Dette var en sak som «eksploderte» i 1992, da disse anklagene/mistankene kom ut i mainstream media. Det var mistanker om et stort nettverk av pedofile som misbrukte disse barna, i noen tilfeller også angivelig i ritualer. Dette skal ha pågått i 12 år.

Politiet etterforsket saken, og konkluderte med at det ikke fantes bevis for dette, til tross for mange vitner og whistleblowers.

Kilder: Islington Gazette (britisk MSM), The Guardian

Les også: Muslimsk Labour-politiker mente voldtatte barn bør tie, for mangfoldets skyld

ektenyheter