Hjem Svenske tilstander Leserinnlegg: Drammen – Aggresjon mot innestemme

Leserinnlegg: Drammen – Aggresjon mot innestemme

583
Foto: Max Hermansen

Av: Max Hermansen.

Sto ganske fredelig og snakket i Drammen i går; med innestemme. Spurte om det var mulig å få til en dialog om de store problemene vi nå ser, med en voldsomt økende vold. Så ble jeg møtt med en forferdelig aggresjon, som politiet og andre hadde store problemer med å holde kontroll over. Alla går på bar, jallet taktfast på plassen foran jernbanestasjonen i Drammen.

Uten tvil så har Drammen begynt å bli det norske Malmø. Det kan ikke skyldes noe annet enn at det er omtrent 30 prosent av befolkningen i Drammalmø som er av dem-du-vet. Se her hva som skjer; er det ikke helt utrolig å se antatt voksne mennesker oppføre seg slik?

Må innrømme at det var svært vanskelig å holde konsentrasjonen. Derfor ble da også denne andre appellen min, ganske kort. Tenker på alle dem som har disse jxxxxxx rundt seg til daglig, og som lider under den totalitære ideologien de bruker voldelig mot så mange.

Testosteron i fri utfoldelse, fordi de har hatt en oppvekst hvor de ikke har fått noen oppdragelse. Rett etter meg, snakket Anna Bråten. Og vi vet jo hvordan det gikk, med en politi som går bort til henne og prøver å ta fra henne en koran som hun holder.

Hvorfor gjorde han det? Skjønner han ikke at han skal forsvare ytringsfriheten og ikke bidra til å undergrave den? Kan vi ha det slik som dette i Norge?

ektenyheter