Murder
Foto: Illustrasjonsfoto (public domain)

En sudansk migrant i Danmark ble dømt for voldtekt av en 14 år gammel jente, samt voldtekt- og mord-forsøk mot en kvinne. Etter noen få år i fengsel slapp han ut, og har i ettertid blitt siktet for 3 mord.

Aktoratet (i rettssaken før fengselsoppholdet) advarte mot gjentakelsesfare, og anbefalte å sette han inn på forvaring, for å beskytte samfunnet. Det fikk de ikke medhold i.

Sudaneren er også tidligere anklaget for voldtekt av en 6 år gammel jente.

Kilde: Ekstrabladet

Kommentar

For mennesker med «sunt bondevett» eller kunnskap innen kriminologi, er dette ingen overraskelse. Det aller meste av voldelig kriminalitet blir begått av en veldig liten andel av befolkningen, som ofte begår voldelig kriminalitet igjen og igjen og igjen og igjen.

Når snillister ønsker at voldtektsmenn, mordere, kidnappere, innbruddstyver, og andre grove overgripere skal slippe ut i samfunnet igjen, velger de altså å gjøre dem denne tjenesten på bekostning av at flere uskyldige mennesker blir fratatt livet sitt, eller får det ødelagt. Dette gjelder spesielt når straffene i tillegg er milde, og man dermed ikke får noe særlig avskrekkende og demoraliserende effekt.

 

ektenyheter