Hjem Idioti Kommentar: Møt etomasochisten Rune Berglund Steen, leder av Antirasistisk Senter

Kommentar: Møt etomasochisten Rune Berglund Steen, leder av Antirasistisk Senter

405
Foto: Rune Berglund Steen holder tale til støtte for romfolket, Rådhusplassen, Oslo, 30. juli 2012. Foto av Greggery Peccary (CC BY 2.0)

Hater nordmenn, men møter motbør fra Resett og på Twitter.

Ekte Nyheter har tidligere omtalt den tvilsomme praksisen til organisasjonen som kaller seg Antirasistisk Senter.

Les også: Antirasistisk Senter – et studie i selektiv omsorg.

At organisasjonen er moralsk bankerott er ikke noe nytt for regelmessige lesere av Ekte Nyheter, og vi kan bekrefte at organisasjonen fortsetter sitt hat mot etniske nordmenn.

Organisasjonens leder Rune Berglund Steen er et dårlig menneske og høster nå kritikk på Twitter for å anklage nordmenn for å være rasister.

Man får et godt innblikk i Berglund Steens etomasochisme gjennom et innlegg han holdt på Litteraturhuset i Oslo mandag 20. mai. Berglund Steen var invitert av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) i anledning at Fafo-rapporten Holdninger til diskriminering, likestilling og hatprat i Norge skulle legges frem:

Rapporten gir et ganske rystende innblikk i hvem vi er som folk i 2019. Hver fjerde nordmann mener det finnes menneskeraser. Det var verre enn jeg har trodd.

Det påstås at det ikke finnes rasisme i Norge. Takk for at dere har gjort det relativt mye lettere å vinne den debatten. 

Berglund Steens sterke rasismeanklager mot nordmenn er dokumentert på video (se under) og sitert i en kommentar på nettavisen Resett.

At den omtalte rapporten også avdekket at flere innvandrere enn nordmenn tror noen raser er mer intelligente enn andre (rasisme ifølge Steen) er ikke så viktig å snakke om. Det passer ikke inn i Berglund Steen og Antirasistisk Senters narrativ om onde rasistiske nordmenn.

Rune Berglund Steen innlegg fra 00:53 – 1:04:00.

Les også: Antirasistisk Senter tar endelig avstand fra trusler mot Ekte Nyheter. 

ektenyheter