Hjem Ideologi Antikommunisme Generasjon Identitet i Danmark: «Remigrasjon – det er mulig».

Generasjon Identitet i Danmark: «Remigrasjon – det er mulig».

458
Foto: www.identitaer.dk

Den 26. mai 2019 var Generasjon Identitet i Danmark i aksjon på togbroen ved «Spanien» i Århus med et banner, som lød «Remigrasjon – det er mulig».

Vi ser et paradigmeskifte i dansk innvandringspolitikk nå som den borgerlige regjering med støtte fra Dansk Folkeparti fikk gjennomslag for en lovendring, hvor fokuset ikke blir integrasjon, men repatriering, også kalt remigrasjon. Det mest oppsiktsvekkende er at de danske sosialdemokratene, partiet Socialdemokratiet støtter den nye loven.

Generasjon Identitet i Danmark (Generation Identitær) vet å ta ta temperaturen på det politiske landskapet og timingen for deres siste markering var perfekt.

Her er hva Generasjon Identitet i Danmark selv skriver om  aksjonen og om tiden framover (fritt oversatt fra Dansk):

«Denne demonstrasjonen var helt i slutten av valgkampen og politikerne lover gull og grønne skoger, og selger ut for å kapre stemmer fremfor å vise faktiske løsninger på problemene som masseinnvandringen har medført. Terror, gjengslagsmål, parallellsamfunn og annen grov kriminalitet utført av migrantene er noen av konsekvensene av de siste års masseinnvandring.

Politikerne snakker om planer for «no go zone»-ene, flere politifolk og mer eller mindre permanente grensekontroller. Men dette er utelukkende å behandle symptomene. De glemmer at befolkningsutskiftningen er en realitet, og at dette ikke løses ved å rive ned bygninger. Problemet er nå innenfor grensene og konsekvensene blir bare større og mer alvorlige for hver dag.

Befolkningsutskiftningen vil endre Danmark og de andre vesteuropeiske landene markant om ikke snart noe gjøres. Politikerne proklamerer at det ikke er noe å gjøre – at slik er utviklingen.

Det er ikke sant.

Det er en løsning:

STOPP BEFOLKNINGSUTSKIFTNINGEN!

Remigrasjon nå!

Stem på Danmark ved folketingsvalget den 5. juni – la oss gå den riktige veien sammen!»

Les også: Generasjon Identitet demonstrere mot bandekrig og for remigrasjon i København.

Klar beskjed fra danske Generasjon Identitet altså. Trenden tyder på at patrioter vil fortsette sin fremgang i 2019, så får vi se hvor dette ender.

ektenyheter