Crying girl
Foto: Illustrasjonsfoto (public domain)

Cassie Pike var en av utallige jenter over hele Storbritannia som ble ofre for voldtekt- tortur- og drap-gjenger – hovedsaklig bestående av pakistanere – som myndighetene lot være å stoppe på grunn av politisk korrekthet.

Cassie kom fra en dårlig familie, med en voldelig narkoman far og en døende mor, og ble dermed et lett offer for de voksne overgriperne. Hun var bare 11 år gammel da det begynte.

Hun ble voldtatt av over 100 menn, mens myndighetene snudde et blindt øye til. Politiet intervenerte kun for å gi henne en advarsel for å oppbevare narkotika (gitt til henne av overgriperne, for at hun skulle bli lettere å kontrollere), og hun ble til og med arrestert for å tilby seksuelle tjenester fra en mindreårig da hun og et annet offer gikk inn i bilen til en av overgriperne.

Hun ble til sammen arrestert 5 ganger, uten at noe skjedde med overgriperne. Hun forteller også at politiet prøvde å legge skylden på henne for at en annen jente ble voldtatt, mens Cassie bare var 15 år og levde som en voldtektsslave.

Da overgrepssakene endelig kom til overflaten i UK, ble 18 av hennes overgripere fengslet – men fikk lave straffer. Cassie gruer seg til de kommer ut på gaten igjen. Hun understreker også at mange av overgriperne gikk fri, og kanskje voldtar andre barn nå.

Cassie lever nå med drapstrusler, og har i tillegg til voldtektene overlevd et hammerangrep, samt et selvmordsforsøk.

Reaksjoner

Ifølge Labour-politikeren Sarah Champion kan så mange som 1 million barn i Storbritannia ha blitt utsatt for voldtekter fra disse gjengene, som fikk operere i flere tiår pga myndighetenes politisk korrekte passivitet.

En annen Labour-politiker likte og delte en tweet som sa at barna som ble utsatt for disse voldtektene burde holde kjeft, for «mangfoldets skyld.»

Kilde: The Daily Mirror

ektenyheter