Hjem Politisk vold Antifa på spiontur – ente i fiasko

Antifa på spiontur – ente i fiasko

1183

Skulle snikfilme deltaker på Bannon-foredrag, mistet mobilen.

Ekte Nyheter arrangerte fredag en «Uformell meetup før foredraget til Steve Bannon«, men ikke alle som møtte opp hadde like edle motiver.

En liten gruppe amatørspioner fra Antifa reagerte med sinne da de ble avslørt da de snikfilmet folk i lokalet.

I en reportasje i Resett kommer det frem av vitner at venstreaktivistene prøvde å angripe en kvinne når de ble konfrontert:

En kvinne som skulle på foredraget skal så ha konfrontert et antall personer angående smugfilmingen. Øyenvitnet beskriver personene som «blitzere» og venstreradikalere. 

Stemningen skal så ha blitt såpass amper mellom kvinnen og personene hun konfronterte, at en 55 år gammel mann gikk imellom. En av radikalerne skal da ha gått til angrep på den middelaldrende mannen, og skal ha dyttet ham med «voldsom kraft», som beskrevet av øyenvitnet.

Mistet mobil

Resett melder også at en av venstreaktivistene skal ha mistet mobiltelefonen sin under basketaket som oppstod.

Det virker som om Antifa har sett for mange spionfilmer, skulle tro første regel i spionasje er å ikke gi de du spionerer på tilgang til din private mobiltelefon, sier øyevitnet til Resett.

Ekte Nyheter har fått tilsendt et bilde som skal vise en av mesterspionene. Ta gjerne kontakt med politiet om du vet hvem dette er, da snikfilming er brudd på privatlivets fred og vil bli anmeldt.

Foto: En av Antifas «mesterspioner»

I følge Ekte Nyheters kilder skal pubgjester ha fattet mistankte etter klossete og nervøs oppførsel fra Antifas-«mesterspioner».

ektenyheter