Tucker Carlson
By Gage Skidmore, CC BY-SA 2.0

Tucker Carlson – kjent for sitt «Tucker face» og sine interessante debatter på Fox News – er den nyeste høyrevridde figuren som sitter med Svarteper fra de ‘krenkede’ politisk korrekte. I motsetning til mange andre nekter han å bøye seg og ‘legge seg flat’ for den såkalte ‘skandalen’ som nå blåses opp.

I et podcast-opptak, gravd frem av den Soros-finansierte løgngruppen* Media Matters, sa Carlson blant annet at det å arrangere ekteskap hvor en av partene bare er 16 år (som noen vil kalle voldtekt) ikke er det samme som å kidnappe noen fra gata og voldta dem. I medier, blant annet BBC, blir dette løgnaktig feilrepresentert som at han «forsvarer barneekteskap.»

Programlederen i podcasten fortalte også om at 14-årige jenter eksperimenterte seksuelt med hverandre på skolen hvor Carlsons datter gikk, og Carlson sa «Hvis det ikke hadde vært datteren min hadde jeg elsket et slikt scenario.»

Dette ble sagt på et radioprogram av sjangeren «shock jock», som ofte er ment for å sette ting på spissen og ta opp kontroversielle temaer.

Selv om hylekoret forutsigbart oppstod, gidder ikke Tucker Carlson beklage og akseptere PK-venstres premisser, og sier istedet at folk som er uenige med ham «Er hjertelig velkommen til å komme på talkshowet mitt og forklare hvorfor.»

Kilde: BBC

*Media Matters er en venstrevridd organisasjon, stiftet av David Brock (Alefantis’ eks), som blant annet finansieres av George Soros, og har fått hjelp av Hillary Clinton og John Podesta. Organisasjonen jobber med å høre gjennom hva høyrevridde tenkere sier på nettet, og servere drittpakker om dem til offentligheten. De er ikke alltid ærlige, som f.eks. da de offentlig anklaget Bill Whittle for å være rasist, en løgn som spredde seg til mainstream aviser, og bidro til å ødelegge Bills liv, noe han forteller om her:

Les også: Listhaug har gått av som minister, når skal høyresiden lære?

Videoer med Tucker Carlson:

Carlsons respons til sin egen «skandale», og hans ærlige bemerkninger om hva dette sosiopatiske spillet faktisk handler om:

We Will Never Bow to the Mob

Since the day we went on the air, they’ve been working hard to kill this show. We haven’t said much about it in public. It seemed too self-referential. The point of this show has never been us. But now it’s obvious to everyone. There’s no pretending it’s not happening. Going forward we’ll be covering their efforts to make us be quiet. We will never bow to the mob. Ever. No matter what.

Gepostet von Tucker Carlson Tonight am Montag, 11. März 2019

 

Bildelisens:

CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=52853656

ektenyheter