Hjem Leserinnlegg Leserinnlegg: Politiet i Halden trenger din hjelp – Etterlysning av voldstilbøyelig ekstremist

Leserinnlegg: Politiet i Halden trenger din hjelp – Etterlysning av voldstilbøyelig ekstremist

553
Foto: Privat. Gjerningsmannen har tatoveringer på beina.

Av: Lars Thorsen.

Under SIAN sin stand i Busterudparken i Halden 5.5.2018, fremsatte en venstrebliven gjerningsmann trusler mot Anna Bråten som var egnet til å fremkalle alvorlig frykt. Truslene var ledsaget av et kroppsspråk som gjorde det påregnelig å anta at gjerningsmannen hadde til hensikt å omsette truslene til handling. Gjerningsmannen truet med følgende ord «Jeg skal slå deg rett ned». Gjerningsmannen ville utvilsomt gjennomført sitt forsett dersom han ikke var blitt fysisk hindret av en våken sianist.

Gjerningsmannen kan her sees, med brun hettegenser og solbriller.

Foto: Privat. Gjerningsmannen har tatovering på venstre hånd. Han har en stor blank ring på høyre ringfinger.

I en video kan en sivilkledd politimann sees idet han bortviser gjerningsmannen, sekunder etter at trusselen er fremsatt.

Den voldstilbøyelige venstreblivne ble politianmeldt for trusler. Nå har politiet i Halden ved politietterforsker Håvard Strand og politiadvokat Siri Helene Holden henlagt anmeldelsen med den begrunnelse at politiet ikke er i stand til å identifisere gjerningsmannen. Politiet har fått oversendt det film- og bildematerialet vi viser / linker til her.

Hjelp politiet med å beskytte landet mot voldstilbøyelige samfunnskadelige elementer. Dersom du gjenkjenner gjerningsmannen, så ring politi på 02800 alternativt ta kontakt med SIAN på [email protected] slik at vi kan formidle informasjon.

Dette leserinnlegget stod først på trykk på sian.no.

Les også: Hvem er hvem i det norske voldsvenstre?

ektenyheter