Hjem Ideologi Islamisme Leserinnlegg: Muslimer erobrer tillitsverv i norske politiske partier – Arbeiderpartiet er nå...

Leserinnlegg: Muslimer erobrer tillitsverv i norske politiske partier – Arbeiderpartiet er nå en tragedie for land og folk!

646
Foto: Illustrasjonsbilde.

Av: Arne Tumyr

Ville erklærte nazister blitt godkjent på valglistene til norske politiske partier? Selvfølgelig ikke, men hvordan kan det da være at de samme partiene uten videre aksepterer muslimer, som under dekke av den partimessige fasaden står for skremmende totalitære islamske holdninger? Det mest uhyggelige eksempel er Nasir Ahmed som representerer Arbeiderpartiet i Oslo bystyre.

Ahmed står for et samfunnssyn som er hinsides det Arbeiderpartiet står for, men like fullt anerkjennes han som et verdifullt partimedlem. Han er tilhenger av Minhaj ul-Quran, som har fått lovfestet i Pakistan at blasfemi straffes med døden, de som faller fra islam skal henrettes umiddelbart og de som fornærmer «Profeten» vil bli «henrettet som en hund».
Hege Storhaug som avslører denne sammenhengen peker på at Ahmed er med i en ekstrem kvinneundertrykkende bevegelse, som setter muslimers menneskeverd og lovmessige rettigheter over ikke-muslimer.

Det har sin naturlige forklaring at Arbeiderpartiets fremtredende medlem av Kristiansand bystyre, Trond Blattmann, hindret at boken til Hege Storhaug «Den 11. landeplage» ble utdelt til representantene.
Elin Ørjasæter skrev i Aftenposten: «Jeg har lest Hege Storhaugs bok og jeg føler meg som en idiot som ikke har satt meg inn i feltet islam tidligere.»

Alle delegatene på Arbeiderpartiets landsmøte i 2011 reiste seg og klappet da daværende sekretær, Raymond Johansen, med rungende røst utbrøt fra talerstolen: «Et angrep på muslimer er et angrep på meg og hele det norske folk».

Partiets nestleder, Hadia Tajik, har aldri gjort det klart verken for partiet eller det norske folk om det er noe i islam hun tar avstand fra, eller er det slik at hun i likhet med alle «gode muslimer» anser krigsforbryteren og sexovergriperen «Profeten» for å være menneskehetens edleste individ?

Venstres muligens kommende leder, muslimen Abid Raja skrev: «Jeg synes ikke de er veldig prisverdig at den eneste utdanningen disse ungene får er å lese i Koranen, men det betyr heller ikke at jeg synes jeg har rett til å si at de skal slutte med det.»

Nei nettopp, den facsistiske religiøse Koranen, som det prinsipielt innholdsmessige på flere områder er på linje md Hitlers «Mein kampf», er en lærebok også Hadia Tajik holder høyt i hevd. Hun sa: «Gi ungdommen en koran før ekstremistene tar dem.»
Det gjelder altså på tvers av partigrensene for alle muslimer i norske politiske partier – Koranen er et gode for menneskene..

SIAN har en jobb å gjøre.

ektenyheter