Foto: Illustrasjonsfoto | Public domain/Satire | Redigert

Da den svært kontroversielle politikeren Hillary Clinton ble invitert til Norge, ironisk nok på selveste kvinnedagen, reagerte mange med vantro og sinne. Dagbladet skrev en artikkel som tilsynelatende skulle oppsummere hva hun er kontroversiell og forhatt for, men som i realiteten bare er skadekontroll, stråmenn og unnvikelse av elefanten i rommet.

Følgende er en gjennomgang av Dagbladets artikkel:

«For nordmenn er hun først og fremst tidligere førstedame og presidentkandidat. For amerikanere er bildet av Hillary Clinton uhyre mer skandaleombrust.»

Og hvorfor er det slik? Kan det være fordi norsk MSM ikke informerer nordmenn om hvem hun er og hva hun har gjort?

«FBI hadde funnet nye e-poster som kunne knyttes til etterforskningen av Hillary Clintons kritikkverdige e-postrot.»

E-postene inneholdt ikke flaue party-bilder, men topphemmelige klassifiserte statshemmeligheter av militær og intelligens-karakter, som naturligvis er ekstremt sensitive på avveie. ‘Epost-rot’ høres litt mer uskyldig ut enn kriminell neglisjering av høysensitive statshemmeligheter som i verste fall kan brukes av fremmede makter til å ødelegge hele vår sivilisasjon i en krig.

«FBI etterforsket saken og konkluderte om at ingen «fornuftig aktor» ville ha siktet henne for bruken. «

Dette sa aktoren James Comey som en konklusjon etter han hadde lagt frem bevis på at hun var så skyldig som det går an å bli. Når Dagbladet løsriver sitatet på denne måten kan man lett få inntrykk av at hun var uskyldig, men det ble altså bevist at hun var skyldig. At FBI ikke gjorde noe videre med dette må altså skyldes korrupsjon/trusler e.l.

«Plutselig dukket det opp flere kvinner som hevdet å ha hatt intim kontakt med Bill Clinton. . . . Hillarys rolle i dette etterspillet, er noe som har hengt ved henne. Hun gikk fryktelig offensivt ut for å diskreditere anklagerne.»

«Intim kontakt»? De anklaget Bill for voldtekt. Dagbladet velger altså å omtale voldtekt som «intim kontakt».

Hillary har også sagt under valgkampen at alle ofre for voldtekt fortjener å bli hørt og trodd. Som nevnt er hun dog veldig pådrivende i å diskreditere kvinner som sier de har blitt voldtatt, og kalle dem løgnere.

Voldtektssaken da Hillary var advokat

Da Hillary var yngre jobbet hun som advokat, og en av hennes klienter var siktet for å ha brutalt voldtatt en 12 år gammel jente – som ble så hardt skadd at hun havnet i koma og er ute av stand til å få egne barn pga voldtekten hun ble utsatt for.

I et intervju omtalte Hillary dette som en interessant og fascinerende sak, snakket svært casually om hele saken, og lo flere ganger under intervjuet – blant annet når hun fortalte at hun mistet all tro på løgndetektorer da hennes klient passerte en slik test.

Dette nevner ikke Dagbladet med et ord.

Andre saker

Dagbladet hopper også bukk over mange andre skandaler.

Hennes mann Bill Clinton fløy 26 ganger på «Lolita Express» – flyet til voldtektsforbryteren Jeffrey Epstein, og lot ofte sine livvakter bli igjen. Selv om dette ikke er et konkret bevis for noe, er det noe som gjør amerikanere skeptiske til Clinton-paret, og som burde nevnes i en artikkel om hennes kontrovers. Det samme kan sies om «Clinton body count» – mange som var innblandet i Clinton-parets liv eller karrierer har dødd, på måter, og i et omfang, som gjør mange amerikanere skeptiske. Selv om ingen konspirasjon/sammenheng er bevist her bør det nevnes i en artikkel om hvorfor grasroten hater Hillary.

Benghazi

Ifølge den republikanske presidentkandidaten Marco Rubio (som har fått klassifisert informasjon om Benghazi-saken) ble Hillary informert svært tidlig om at det var et planlagt, orkestrert Al Qaida-angrep, og at hun løy i ansiktet på hele nasjonen da hun fortalte at det var en spontan protest mot filmen «The Innocence of Muslims». I en høring sa Hillary arrogant «What difference does it make?» da det skulle avgjøres hva som var motivasjonen bak angrepet.

Dette er «mainstream»-årsakene til at folk hater Hillary, og diverse fringe-konspirasjonsteorier er utelatt i vår omtale.

ektenyheter