Hjem Svenske tilstander Selvstendighetspartiet utsatt for forsøk på no-platforming i Stavanger

[Video] Selvstendighetspartiet utsatt for forsøk på no-platforming i Stavanger

286

To-tre venstreekstreme prøvde å forstyrre Selvstendighetspartiets første offentlige møte i Stavanger.

En video publisert på Selvstendighetspartiets Facebook-side og Twitter-konto viser hvordan to personer pøvde å avbryte møtet torsdag 31. januar. En av aksjonistene oppgir at partiets tilbakevandringspolitikk er årsaken til at hun mener de ikke skal ha forsamlings- og ytringsfrihet.

Les også: Selvstendighetspartiets turné fortsetter, svarer på kritikk fra Bergens Tidende.

Selvstendighetspartiet – antidemokrater 2-0

Torsdag 31. januar i Stavanger seiret Selvstendighetspartiet igjen over forsøk på scenenekt. Selvstendighetspartiet – antidemokrater 2-0. Les hva som skjedde: https://selvstendighetspartiet.no/artikler/2019/2/1/pressemelding-1-februar-2019-stavanger-venstreekstreme-forstyrret-mte-i-stavanger-og-oppfordrer-til-scenenekt-av-selvstendighetspartietLes også om BTs uklare forhold til forsamlingsfrihet: http://selvstendighetspartiet.no/artikler/2019/1/27/bergens-tidende-misviser-hva-selvstendightespartiet-str-for #valg2019

Gepostet von Selvstendighetspartiet am Samstag, 2. Februar 2019

Les også: Svindeldømt “antirasist” oppfordrer til å sabotere demokratiet.

 

ektenyheter