Hjem Idioti Kommentar: Gode venner lar ikke venner poste nazi-memes

Kommentar: Gode venner lar ikke venner poste nazi-memes

655
Foto: Redigert skjermdump fra Facebook.

Gi beskjed om en Facebook-venn går på en smell.

Det mye forskjellig humor og mange vitser som kan feiloppfattes. Det er derfor viktig at vi hjelper Facebook-venner som tråkker feil i sosiale medier.

Til sammen har redaksjonen i Ekte Nyheter flere tusen venner på Facebook. En sjelden gang kommer et redaksjonsmedlem over at noen har delt et antisemittisk meme eller en post fra Den Nordiske Motstandsbevegelsens nettside Nordfront. Disse karikaturene og nyhetssakene kan fremstå uskyldige og som oftest forstår kanskje ikke dem som deler hva memet betyr eller hvilket nettsted de har delt en sak fra.

Det er derfor viktig at man tipser Facebook-venner som i vanvare har kommet i skade for å dele en post vedkommende egentlig ikke står inne for. Innvandringslobbyen følger med som hauker og står klar med «nazi sympatisør» anklagene fortere enn man kanskje forventer.

Gode venner lar ikke venner poste nazi-memer.

ektenyheter