Hjem Falske nyheter Kommentar: Alternative medier avslører lyvemedia

Kommentar: Alternative medier avslører lyvemedia

253
Foto: Illustrasjonsbilde. Public domain.

Det befriende å se at alternative medier nå avslører useriøse og etnomasochistiske journalister i gammelmedia.

Det er noe som heter at man bør stoppe mens leken er god. Man bør ikke dra strikken for langt. Dette forstår ikke alle journalister og i går (mandag 21 januar 2019) dro Hanne Christiansen, Jørn E. Kaalstad, Signe Karin Hotvedt, Lars Dønvold-Myhre, Line Fransson og Hans Arne Vedlog kollektivt strikken for langt. De dro strikken så langt at den røk.

Hanne Christiansen, Jørn E. Kaalstad, Signe Karin Hotvedt, Lars Dønvold-Myhre var ansvarlig for å spre falske nyheter til det norske folk når de videreformidlet løgnen om de katolske skoleelevene. Falske nyheter og politisert presse er vi vant med; dette i seg selv får ikke strikken til å ryke. Det som i dette tilfelle gjorde at strikken røk var at i tillegg til denne anti-hvite propagandaen, var vi vitne til noe nytt som redaksjonen i Ekte Nyheter ikke kan huske å ha observert tidligere.

Les også: Forskning.no: Blir høyresiden diskriminert?

I går (mandag 21 januar 2019) ble terror-offer Maren Ueland bisatt i Time kirke. Vamp-vokalist Jan Ingvar Toft sang under bisettelsen og den islandske artisten Ásgeir Trausti Einarsson sang under minnestunden etterpå. Det var en verdig markering. Dagbladet hadde en kort, men ryddig omtale av begravelsen.

Det som ikke var verdig, var en annen sak Dagbladet valgte å publisere i går. Under overskriften «drapsmennene er forbrytere, men også ofre», valgte Dagbladets journalister Line Fransson og Hans Arne Vedlog å gi et talerør til folk som påstår at mordene skyldes fattigdom og arbeidsledighet. Dette var altså samme dag Maren Ueland ble bisatt. La akkurat det synke inn i ett minutt.

Foto: Faksimile, Dagbladet (sitatrett)

Les saken: Dagbladet kaller morderne «ofre». Samme dag som Marens bisettelse.

Da redaksjonen først ble tipset om denne overskriften, trodde vi ikke den var ekte før vi så den med egne øyne. Da vi fortalte venner og bekjente om den var reaksjonen: «Er det sant?«, «Hvordan får de seg til å skrive dette på samme dag som hun bisettes?» og «Sykt«.

Det er nettopp det å se denne etnomasochistiske sinnsykdommen som ble mye for Ekte Nyheters redaksjon.

På samme måte som redaksjonen den 10. desember lovet å jakte på det norske voldsvenstre, ønsker vi i større grad vil omtale falske medier og dermed holde lyvemedie ansvarlig for sin etnomasochisme.

Les saken: Dårlig dag for Antifa

ektenyheter