Hjem Ideologi Multikultur Generasjon Identitet demonstrerte mot knivvold i London

Generasjon Identitet demonstrerte mot knivvold i London

121

Aktivister i patriotisk «Greenpeace» aksjonerte mot den eksplosive økningen i knivdrap.

England opplevde en kraftig økning i den alvorligste voldskriminaliteten i 2018. VG omtalte situasjonen som en «Knivepidemi ute av kontroll«. Flere mennesker blir nå drept i London enn i New York, noe som er første gang i moderne historie. De to byene er av noenlunde lik størrelse med rundt åtte millioner innbyggere hver.

Søndag 20. januar gjennomførte unge aktivister fra Generasjon Identitet Storbritannia en verdig markering for å sette fokus på problemet.

Afrobriter sterkt overrepresentert

Til tross for at personer med afrikansk bakgrunn, afrobriter, kun utgjør 15,6% av befolkningen i London utgjør de hele 67% av andel tatt av politiet for kriminalitet som involvere skytevåpen og 54% av de som blir siktet for forsøk på ran ifølge samfunnskommentator David Vance.

Identitær er en bevegelse, individ eller gruppe som har den etniske og kulturelle identiteten sentralt plassert i sin verdensanskuelse. Et fokus på kulturell bevaring og utvikling kombinert med en radikal kritikk av den vesteuropeiske samtiden preger bevegelsen. Identitarismen har sine røtter i Frankrike, men har også spredt seg til Skandinavia og andre deler av Europa.

Ekte Nyheter vil fortsette å følge Identitærbevegelsen tett.

ektenyheter