Hjem Valgfrihet Martin Sellner forklarer hvordan han og Generasjon Identitet jobber for å...

[Video] Martin Sellner forklarer hvordan han og Generasjon Identitet jobber for å forhindre FN’s migrasjonsavtale

265

Generasjon Identitet personlighet Martin Sellner fortelle hva som skjer behind-the-scenes for å motarbeide FN’s migrasjonsavtale.

Den patriotiske ungdomsorganisasjonen Generasjon Identitet er mest sannsynlig den organisasjonen som har gjort mest for å stoppe FN’s migrasjonspakt.

De unge patriotene har demonstrert i Østerrike, Tyskland og i Danmark, både i København og Århus.

Les også: Intervju med Martin Sellner, leder for Identitærbevegelsen i Østerrike.

I videoen forteller Sellner hvordan man kan jobbe systematisk for å spre videoer på sosiale medier, dele ut løpeseddler og få 83 000 underskrifter på et opprop.

Sellner er en modig ung mann med en god porsjon humor. Når han valgte å besøke Blitz-huset etter talen han leverte i Oslo i mai 2017 gav han neste Ekte Nyheter redaksjonen hjertestans. Heldigvis var Blitzerne antagligvis for ruset til å få med seg at det hadde fått celebert besøk.

Høyrehipstere
Identitærbevegelsen er svært bevisst på hvilket budskap de ønsker å formidle. I intervjuer distanserer talspersoner  bevegelsen fra det røffe, historiske imaget patriotiske bevegelser har hatt tidligere. Enkelte ledere, som Sellner, refererer til identitære som “høyreorienterte hipstere” og har tatt i bruk hashtaggen #ibster som spiller på forkortelsen IB (fra Identitäre Bewegung) og hipster.

Identitær er en bevegelse, individ eller gruppe som har den etniske og kulturelle identiteten sentralt plassert i sin verdensanskuelse. Et fokus på kulturell bevaring og utvikling kombinert med en radikal kritikk av den vesteuropeiske samtiden preger bevegelsen. Identitarismen har sine røtter i Frankrike, men har også spredt seg til Skandinavia og andre deler av Europa.

Ekte Nyheter vil fortsetter å følge Identitærbevegelsen.

ektenyheter