Hjem Religion Islam Leserinnlegg: Våre land styres av idioter som smadrer våre nasjoner

Leserinnlegg: Våre land styres av idioter som smadrer våre nasjoner

1895
Foto: Wikipedia

Leserinnlegg av Peder Fjordman Jensen.

En norsk og en dansk borger er blitt brutalt myrdet og halshugget i Marokko i et terrorangrep. Norges statsminister Erna Solberg og Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen sier selvsagt ikke noe om det islamske motivet jihadistene sannsynligvis hadde. Erna Solberg beskriver angrepet som «meningsløst.» Dette kan kun uttales av en person som ikke forstår noe som helst av islam, islamsk historie og 1400 år med jihadistisk vold.

Det er en skjebnens ironi at en svært kontroversiell migrasjonsavtale ble forhandlet frem av FN i 2018 i Marrakesh. Avtalen blir av kritikere beskrevet som en oppskrift på nasjonalt selvmord. Denne katastrofale avtalen fra Marokko ble underskrevet av de norske, danske og svenske regjeringene i desember 2018. Bare noen få dager seinere ble ei norsk og ei dansk kvinne slaktet av islamske terrorister, i Marokko. 

Våre land styres av idioter som smadrer våre nasjoner.

Dette leserinnlegget ble først publisert som en post på Facebook.

ektenyheter