Hjem Ideologi Antikommunisme Hvem er hvem i det norske voldsvenstre?

Hvem er hvem i det norske voldsvenstre?

2896

Ekte Nyheter trenger din hjelp til å identifisere venstreekstremister for å oppklare kriminalitet og forhindre politisk motivert vold.

De siste månedene har Norge opplevde en voldsbølge utenom det vanlige. NRK rapportere om 13 hendelser på kort tid, hvor venstreekstreme har angrepet mennesker de er uenige med på åpen gate.

Ekte Nyheter ønsker derfor å invitere våre lesere og det norske folk til en dugnad:

Hvem er hvem i det norske voldsvenstre?

Filter Media har fått støtte fra Fritt Ord for å kartlegge høyreekstreme, dvs. personer og organisasjoner på den antatte høyresiden som har et voldspotensialet. Resultatet av dette stipendet er kartlegginger som «Se oversikten: 19 nazi-demonstranter i Østfold tidligere dømt for vold eller våpenlovbrudd«.

Til tross for at ytre venstre utfører mer vold enn yttre høyre finnes det dessverre ikke det tilsvarende fokus på venstreekstremisme.

Ekte Nyheter ønsker å rette opp i denne skjevheten og nå be om frivillige til å hjelpe oss å identifisere personer som er en del av det norske voldsvenstre.

Først ut er «Tre kommunister på byvandring» (se nederst i saken) hvor vi søker og identifiserer tre antatte voldelige kommunister som prøvde å forstyrre eller angripe markeringen mot FNs migrasjonspakt på fredag.

Det har lenge vært ubehagelig å være voldelig nynazist i dette landet, hjelp oss å også gjøre det tilsvarende ubehagelig å være voldelig kommunist. Disse totalitære ideologiene har begge mye å svare for, selv om norske avisredaksjoner så langt har lagt sin beskyttende hånd over sine allierte på venstresiden.

Målet med dette tiltaket er å opprette et register over venstreekstremister med beviselig og/eller voldspotensialet slik at vi kan bistå påtalemyndigheten med å avdekke og forhindre politisk motivert kriminalitet og advare befolkningen om farlige individ.

For å bidra ta kontakt på vår Facebook-side i form av en privat melding. Alle henvendelser vil bli behandlet i konfidensialitet.

ektenyheter