Hjem Kort fra Nyhetsstrøm – En fremmed er en venn du ennå ikke har møtt

– En fremmed er en venn du ennå ikke har møtt

972
Foto: Tre nye venner du enda ikke har møtt.

To flotte nordiske jenter er brutalt drept av islamister i Marokko. Hvor mange flere unge kvinner er multikulturalisene villig til å ofre for å dekke over løgnen om det flerkulturelle samfunnet?

Maren Ueland (28) og Louisa Vesterager Jespersen (24) ble brutalt myrdet og halshugget i Marokko på mandag. To livsglade jenter på fjelltur i et eksotisk og spennende land. Venner og famile omtaler dem som friluftsglade og engasjert. Nå er de myrdet.

De så det aldri komme. Ideen om at noen skulle ta seg inn i teltet deres og filme dem mens de ble halsugget var totalt fremmed for dem.

Myrdet: Fra venstre, norske Maren Ueland (28) og danske Louisa Vesterager Jespersen (24) drept og halshugget i Marokko. Foto: Privat

Dette tragiske dobbeltdrapet er dessverre ikke unikt. Stadig leser vi om unge mennesker som blir voldtatt og/eller drept når deres naive forestilling om verden møter en virkelighet som består av islamister og fremmedkulturelle.

Hvor mange unge Vestlige kvinner er multikulturalistene villige til å ofre før vi kan ha en oppriktig offentlig samtale om kulturforskjeller og Islam?

ektenyheter