Hjem Politisk vold Dårlig dag for Antifa

Dårlig dag for Antifa

2005
Foto: Privat

Bortvist, anholdt og pågrepet. Ulovlige venstreekstreme demonstrasjon endte i fiasko for Blitz-miljøet.

Gårdagens demonstrasjon mot FN’s migrasjonspakt var en stor suksess for arrangør Lena Andreassen og en tilsvarende stor fiasko for media og det norske Antifa/Blitz-miljøet.

Mellom 150-250 motstandere av FN’s migrasjonspakt samlet seg til en lovlig demonstrasjon mot UN Global Compact for Migration, også kalt Marrakesh-avtalen fredag kveld.

Les også: Vellykket markering mot FNs migrasjonspakt i Oslo

I et forsøk på å tvinge denne lovlige markeringen til taushet mobiliserte kommunister til en ulovlig demonstrasjon mot «rasisme».

Til tross for at både VG, NRK og Tv2 hadde egne journalister på stedet og, i følge det Ekte Nyheter kjenner til, var gjort klar over at kommunistenes motdemonstrasjon var ulovlig, unnlot de å informere sine leser om dette når de omtalte saken.

VG skriver at det «Ifølge politiet var det forsøk på sammenstøt mellom gruppene, men dette ble avverget». At det var venstreekstremister som prøvde å trenge seg inn på den lovlige patriotiske demonstrasjonen kommer ikke så tydelig frem.

VG og TV2 kom initielt i skade for å skrive at det var Folkebevegelsen Mot Innvandring (FMI) som sto bak anti-FN markering. Det stemmer ikke. Andreassen var arrangør, og første taler var Ingar Grøndahl, han er ikke medlem i FMI, men en representant for en forholdsvis ukjent organisasjon som heter «Folkebevegelsen«, som jobber for å opprettholde grunnloven.

I en oppdatering har VG korrigert sin sak og pressiert at: «en representant fra Folkeaksjonen mot innvandring (FMI) ble bedt om å forlate markeringen, i tråd med ønsket til arrangørene

Ekte Nyheter forstår det denne personen var Morten Lorentzen, som Andreassen advarte mot i Resett 28 november.

Lorentzen skal også ha vært involvert i fiasko-demonstrasjonen fredag den 30 november hvor 5 personer fra FMI møtte opp til demonstrasjon utenfor Stortinget og lurte seg til på talerlisten Søndag den 25 november.

I følge VG opplyser politiet at medlemmer fra den Nordiske Motstandsbevegelse (DNM) valgte å forlate arrangementet tidelig da de ikke var fornøyd med at arrangøren hadde tatt tydelig avstand fra totalitære ideer før arrangementet, og hadde banner mot både nazisme, kommunisme og FN under selve markeringen.

DNM bekrefter også dette på sin nettside, hvor de skriver at «Aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsen avbrøt sin deltakelse på dagens demonstrasjon utenfor Stortinget mot FNs såkalte migrasjonsavtale

Venstreekstreme anholdt, bortvist og pågrepet

Politiet skal ha vært så bekymret for venstreekstrem vold at de eskorterte deltakere fra den lovlige patriotiske demonstrasjonen «enkeltvis ut av sentrum på t-banestasjonene» etter at anti-FN pakt markeringen var avsluttet.

I følge Filter Media ble «40 personer, de aller fleste fra venstresida, ble anholdt og kontrollert av politiet.» og «23 personer ble bortvist fra området, hovedsaklig fordi politiet mente de var i ferd med å delta i sammenstøt» Etter det Ekte Nyheter erfarer skal disse ha vært venstreekstreme.

Ekte Nyheter har mottatt bilder fra en leser på tre av de pågrepne, antatte venstreekstreme, og ber publikum om hjelp for å kunne identifisere dem, for å forhindre fremtidlige episoder.

Foto 1: «Tre kommunister på byvandring»

Foto: Privat

Personene til ytterste venstre og i midten skjuler ansiktet sitt, personen til høyre spør fotografen: «Er du nazist?»

Ekte Nyheter kjenner identiten til fotografen og kan bekrefte at, etter kommunistisk målestokk, er fotografen absolutt en nazist.

(Politiet er sensurert, da redaksjonen setter stor pris på den utakknemlige jobben norske politimenn- og kvinner gjennomfører.)

Foto 2: «Smil til kamera» 

Foto: Privat.

Antatt kommunist nr 3 smiler. «Heldigvis ble jeg arrestert, en varm celle venter, trenger ikke å sove på gata i natt»

Foto 3: «Chavenista»

Foto: Privat.

Antatt kommunist nr 1. Beskrevet at vitner som: «En chavenista-type«. Det ble dessverre ingen revolución eller taco for señor comunista natt til lørdag.

Foto 4: Hasj eller væpna revolusjon?

Foto: Privat.

Antatt kommunist nr 2. Lavere og mindre muskuløs enn antatt kommunist nr 1 og antatt kommunist nr 3. Klesstilen til denne «revolusjonære» gir mer inntrykk av legalisering en væpna revolusjon, men han presterte å bli pågrepet under en offensiv, så kanskje han hadde et edru øyeblikk?

Dette er mennesker som Ekte Nyheter har grunn til å tro er villig å bruke vold som politisk virkemiddel og/eller synest det er greit å forstyrre lovlige politiske markeringer.

Personalia på disse antidemokratene mottas på vår Facebook-side med takk.

Fredag kveld var en dårlig dag for Antifa og ytre venstre i Oslo, la oss gjøre den enda dårligere ved å avsløre disse tvilsomme individene.

ektenyheter